Ska göra detta någon dag!
Kycklinggryta med Mango Raja, kokos opch Jasmineris
av Mattias Timander med hjälp av Tasteline
för fyra personer
Kycklinggryta:
Mango Raja:
Ris och Kokos:
4 port Uncle Ben Jasmine
1 dl Kokos
Kycklinggrytan:
1. Skär kyckling, vitlök och grönsaker i bitar. Fräs kycklingbitarna och köttfärsen tills de får lite färg. Riv äpplen. Tillsätt nu alla grönsaker utom cocktailtomaterna.
2. Låt grytan fräsa några minuter och tillsätt sedan mellangrädden, tomatpuré, fond och alla kryddorna. Låt koka 15 minuter.
3. Sen när endast några minuter återstår tillsätter du cocktailtomaterna.
Kokos och jasmineris:
1. Koka upp riset efter anvisningar på paketet. Stek kokos i smör, och blanda med riset.
Mango Raja:
1. Blanda ihop alla ingridienser och låt stå kallt en stund innan servering.
Espérons qu'il a bon goût!
Hoppas det smakar bra!
av Mattias Timander med hjälp av Tasteline
för fyra personer
Kycklinggryta:
300 gram |
1 tsk |
10 st |
0,5 st |
1 st |
1,5 msk |
1 msk |
Mango Raja:
2 dl |
1 dl |
0,5 dl |
2 tsk |
1 st |
1 nypa(or) |
1 nypa(or) |
Ris och Kokos:
4 port Uncle Ben Jasmine
1 dl Kokos
Kycklinggrytan:
1. Skär kyckling, vitlök och grönsaker i bitar. Fräs kycklingbitarna och köttfärsen tills de får lite färg. Riv äpplen. Tillsätt nu alla grönsaker utom cocktailtomaterna.
2. Låt grytan fräsa några minuter och tillsätt sedan mellangrädden, tomatpuré, fond och alla kryddorna. Låt koka 15 minuter.
3. Sen när endast några minuter återstår tillsätter du cocktailtomaterna.
Kokos och jasmineris:
1. Koka upp riset efter anvisningar på paketet. Stek kokos i smör, och blanda med riset.
Mango Raja:
1. Blanda ihop alla ingridienser och låt stå kallt en stund innan servering.
Espérons qu'il a bon goût!
Hoppas det smakar bra!
Kommentarer
Trackback