Hej! Välkommen till min mysiga värld. Mys. Ja, men typ... Mys. mys...........mys.......MYYYS!

Nu känner jag mig mysig. Mys. Vissa kanske utrycker den här känslan som att de startar sitt nya liv. I sådana fall hade jag startat ett nytt liv var fjärde dag eller något sånt... Jag beskriver känslan som... mysig. Eller så är jag kanske bara kort och gott lycklig. Det har inte med kärlek att göra. Mitt förhållande är faktiskt till och med över... Eller kanske handlar det just om kärlek...? Ja, fast inte kärlek till en människa iaf. Eller, jo kanske... Jag tror det här får bli ett mer faktabaserat inlägg. Vad sägs om det? Lite ovanligt, men by the way.

1. Musik. Gaaaah! Jag har väldigt mycket att göra i musikvärlden nu för tillfället. Typ 6-8 st. projekt på gång...  GaGa-tribute, underhållning på en av LKAB's gåsmiddagar, SingSing!, julfilmsinspelning (manusskrivning och skådespeleri), julspel X2 (2 olika julspel) och nyårsrevy. Så jag har mycket att göra.

2. Musik. Men vad tusan! Den punkten har jag ju redan tagit upp! Jo, men jag menar musiklyssning! Jag lyssnar mycket på musik nu också. Det är mycket blandat... Povel Ramel, GaGa, Katy Perry och Marina & The Diamonds. Med flera...

3. Kärlek. Jag är inte kär i någon. Men samtidigt har jag en stor kärlek. Det är bara det att jag kan inte säga att jag är kär i någon. Men Maja. Alltså inte Maja i min klass, nej där hade ni då verkligen fel. Och inte Maja i mitt SingSing!-lag, nej där hade ni också rejält fel. Maja i programmet "Elvis i Glada Hudik". Hon är bara så gullig. Så om du ser detta Maja, eller någon som känner Maja, så vet ni det nu. Ja. Typ, ja. Eller... ja. NÄSTA PUNKT NU DÅ!

4. SingSing! I går kväll så var jag med i ett TV-program som hette SingSing!. Det är en musiktävling ungefär som Så ska det låta eller SingAlong fast för barn. Jag vann! Vilket betyder att jag går vidare till nästa vecka. Se avsnittet på SVTPLAY om du inte såg det. Missa heller inte nästa veckas avsnitt!

5. Per Nilsson är en bra författare.

6. Mys. Jag har börjat mysa mycket. Mys. Myys. Apropå det så kanske ni ser att skaparen av chipsen "Creamy Pizza" (min favorit) Andreas Olsson har lämnat en kommentar på mitt senaste inlägg. Det känns coolt! Och jag måste bara tipsa er andra att gå in på OLW.se och rösta på Creamy Pizza! Du kan även i samma veva medverka i en tävling som OLW också ordnat. Man kan vinna ett par OLW Mystofflor och en hel låda chips. Man kan också gå in på creamypizza.se och läsa mer om Andreas samt hans bidrag. All respekt till dig, Andreas Olsson! Heja, heja!!!

7. Nu är skidsäsongen igång! Har redan åkt en massor i skidspåren, och mer lär det bli...!

8. NU sitter jag i Köket och lyssnar på bra musik och sjunger med/vrålar. Och om en stund kommer Creamy Pizzachipsen fram och ska jag göra en repris på sist jag bloggade; kolla på Parlamentet.



Ja, det blev ett långt inlägg det här... Men nåja. Snart kommer det mer. Ha det gott, och lev å må. Vi ses i marschallens skugga. Klart och betart. amen...

RaaooahhRaaooahh... Jag är tillbaka!

Hej alla glada! Ja, jag vet. Det var ett tag sen nu men... Jag kan väl berätta lite om vad som hänt sen dess! Jag har till exempel börjat med att repetera till Nyårsrevyn. Detta året så är jag med i skrivargruppen vilket innebär att de som är med i den gruppen hjälper till att skriva manus till de olika skectherna som kommer at vara med där. Oj, nu ska pappa ha datorn så jag måste sluta... Jag skriver senare... Hejdå!

/Mattias Timander

RSS 2.0