Ojdå...

Glömde helt bort att jag lovade att blogga... Men nåja. Nu är jag här iaf. Cykelutflykten gick jättebra! Vi började med att släppa ut våra fjärilar som vi har fått ta hand om sedan de var ägg i skolan på NO:n.



Även om det är omöjligt att veta vems som är vems, så känns det ändå som att detta är min! : ) Min hette Kung Hubert och han var kung över alla dom larviga larverna. Hahaha...



Igår var det Coop-dagen här i Kiruna! Edith var på plats och gick runt och minglade över hela Coop-området. Det kanske man kan märka... (jag har nämligen inte hunnit ta bort det rosa nagellacket än...) Det gick också jättebra, men det var några små ungar som var asjobbiga... höll på att försöka avslöja att jag inte var en tant på riktigt och höll på sådär... Shit vad man kan bli irriterad på sådana där små saker.



Men idag är det ju Mors Dag! : ) Jag har spelat en låt tillägnad henne som min Mors Dag-present!

Kommer snart! : )

Hej. Nu ska jag till skolan! Vi ska ha cykelutflykt, så det är därför vi har sovmorgon. Jag tänker inte blogga något längre inlägg nu, men jag lovar att blogga efter skolan igen. Tills dess; Se på Superprinsen! : ) En jätterolig animerad serie som handlar om kungafamiljen.

http://www.aftonbladet.se/webbtv/noje/superprinsen/article6836528.ab

Kommer snart igen! : )

Föreställning igår! : )

Hej! Nu är det exakt en vecka kvar tills det är dragning av min bloggtävling. (klicka här för mer information.) Idag har det varit en jättebra dag! Jag vaknade klockan 12 och någon gång vid 2 kanske så kom mina gulliga kusiner! Det var faktiskt det första jag tänkte på när jag vaknade imorse! Jag tänkte, undra om jag kanske skulle gå och hälsa på Noah och Hannah idag?! Och så kom dom! : ) Vi har haft jätteroligt! Vi lekte faktiskt krig... hahaha... men det var roligt! Hahaha... Nu sitter jag och äter chips och kakor ute på altanen. Det är inte så jättefint väder, men... ja, i och för sig så är det inte varmt heller, men jag kände bara för att gå ut och mysa lite : )

Det var en jättebra dag igår också! Då vaknade jag vid 7 och gick till Folkets Hus och tittade på Emma Risbo när hon soundcheckade. Sedan vid 11 gick jag och Sebastian och åt på grillen, och sedan halv 12 så gick jag tillbaka till Folkets Hus och repade först och sen vid kvart över 1 hade vi föreställning. Det var då den där revyn som jag skrev om tidigare. Den gick jättebra! Sedan så gick jag hem och improviserade lite, och sedan åt vi, och sedan så gick jag och mamma och handlade på Coop och så hyrde vi en film också. Sommaren med Göran. Jag hade ju inte sett den förrän igår då! Men den var jättebra! Se den om ni inte gjort det än. Sen gick vi och bastade och sedan la vi oss.

2 härliga dagar efter varandra!

Nu är Rasmus här också. Och nu kom solen fram! Fast det blåser fortfarande iskalla vindar... Glöm förresten inte att gå in på en blogg som jag tycker om jättemycket! Bloggen skrivs av Elin Nilsson och hennes karaktär Puffin. Hon ritar/tecknar/målar jättefint (oftast bilder på Puffin) och sedan så lägger hon upp bilderna på bloggen hennes. För att se bloggen klicka här.
Nåja, det får räcka här.
Tack för mig. 


Dagens spellista!

Dagens spellista:

"Småttigt och Gottigt" av Mattias Timander

Jag är en idiot - Ludwig Bell
Acapella - Kelis
Replay - Iyaz
Fight for this love - Cheryl Cole
Stupid Girls - P!nk
Bad boys - Alexandra Burke
Ave mary a - P!nk
Roxy - Salem al Fakir
Ingenting - Kent
Hurtful - Erik Hassle
4 o'clock - Salem al Fakir


Ett tips: Lägg till listan du med!
Antingen lägger du till låt för låt med hjälp listan ovan eller så går du in på länken nedan!
http://open.spotify.com/user/lejonungen/playlist/1B80IZujWVhUbJ23bVEj9d


Mina favoritlåtar på listan är denna:


Och denna:

Jag är en idiot är en riktigt bra, skön och svängig låt och hans sångröst liknar typ Håkan Hellström och Jakob Hellman, men det är väldigt "tuggvänlig plast" som jag brukar säga.... (låttext som är lätt att förstå).

Acapella är väldigt udda, och likaså Kelis! Väldigt speciellt. Det är inte alla som gillar detta... sång och ett beat med jättestark bas.


Idag i skolan fick jag se Ida Räty's lilla 5månaders-bebis Love! Han var så fruktansvärt söt! Så små naglar och fingrar, och ja... helt fantastiskt underbar! Här är han:

Foto: Ida Räty

Visst är han underbar! Nu blev detta ett väldigt långt inlägg, så jag tror att jag slutar här.
Tack för mig.


Hoppas att ni inte är allt för arga...? (a)

Välkomna till

.:MATTI-DOMSTOLEN:.
Mattias Timander är skyldig till att tappa läsare. Han har inte bloggat på väldigt länge och detta innebär tvingning till ett inlägg! (slå med klubban i bordet)

Skäms, Mattias!



Som sagt så har jag inte bloggat på länge, och det är DÅLIGT. Kevin är i Rhodos och det är också tråkigt (för mig) för då har man ingen att prata med på telefon... Fast den Mattias Timander som betalar telefonräkningen är jätteglad, skulle jag nog tro. Han sitter säkert på sitt kontor och räknar pengar och får massage och alkoholfritt mousserande jordgubbsvin... Nåja... Jag längtar efter Kevin. PUNKT. Här kommer en bra bild på Kevin som är lite redigerad. Den är fotad utanför kyrkan i Vimmerby! Enjoy...



Jag tycker den är fin! Särsklit när den har så varma och höstiga färger!
Nu tror jag att jag måste sluta för dagen, men vi hörs väl...


NEJ FÖRRESTEN!!!

Jag måste ju berätta att jag ska ha genrep ikväll! Det är en revy som vi gör för Kommunal Fackförbund som heter "The Facking Revy". Den är jätterolig! Ikväll har vi alltså genrep och sen så har vi föreställning på Lördag! Jätteroligt!

Men nu måste jag gå.
HEJHEJ!


Dagens Låt:

The man who can't be moved - The Script

Kom igen och bli med i tävlingen nu!!! Bara cirka 2 veckor kvar nu!!! Gå in på länken här ovan!!!


Hemma igen!

På nåt sätt är det ändå skönt när man börjar se LKAB genom bilrutan någonstans där långt bort... Och så fort man kommit hem börjar man längta till Vimmerby eller nnting som inte är Kiruna... Sitter och (hahahaha) lyssnar på Pistvakt på iPoden... Här har ni en låttext med dom som jag tycker passar ganska bra in på verkligheten denna veckan...


Kära läsk och matbil
Jag vaknar upp på morgonen, då var den dagen förstörd.
När jag tittar genom fönstret, ser jag frusen nederbörd.
Klockan 6 hörs någon ropa, "upp och hoppa" det är mor.
Men om jag skulle till och klaga, får jag stryk utav min bror.

Snälla SJ's rälsbuss, ta mig härifrån. x2
Låt det ske ett under, ta mig härifrån.
Låt det ske ett under, ta mig perskans, långt, långt härifrån.

Vårat hus är kallt och dragigt, du måste gå ut för att gå på dass.
Men du kommer nog tillbaka sen, om du inte frysit fast.
Sätter mig vid frukostbordet (nej, fan) det är fläskgröt från igår.
Jag tror Gode Guden glömt mig, fast jag bett till Fader Vår.

Kan inte någon människa, ta mig härifrån x2

osv, osv...

Skämt åsido. Nåja, nu börjar vi närma oss huset, måste sluta. Tack för mig


ALV-längtan i Övertorneå... ♥

Usch och fy vad jag längtar till ALV... Dem har ju premiär idag också... Fy...  Nåja. Jag är i Övertorneå nu! Hälsar på min Farmor! ♥ Det är så mysigt här! Imorgon ska vi till Haparanda och gå på IKEA. Det ska bli askul! Jag älskar IKEA! Det är så roligt! Vi ska dessutom köpa saker till mitt rum! Det är ju inte riktigt färdigt än... det ska upp en massor av hyllor som vi ska fylla med prydnads-saker och andra prylar. Men jag ska gå och lägga mig nu. Det ska jag faktiskt göra. Jag ska upp vid 7 imorgon. Det ska bli skönt! Det är mysigt att vara uppe så tidigt!

Dagen till ära bjuder jag på ett klipp från ALV där Katthult dansar och sjunger till Opp och ner-visan!
(jag som emil)



Videoblogg



Lovestoned!!! <3


Jag blev ganska imponerad när dessa 4 människor steg fram på scenen i Melodifestivalen och sjöng sin låt "Thursdays"... men jag kände inte direkt att det var mina idoler... Sen lyssnde jag mer och mer på dom och nu... ja, jag tror nog att jag fått ett 17:onde idolband!

Idag var PRAO:ade jag alltså lite grann på Biblioteket. DET VAR ASKUL! Vi fick:

Stämpla inbetalningskort.
Sortera ansökningar till lånekort.
Lägga in böcker i hyllor nere i magasinet.
Ha fika-rast <3.
Plocka ut Ljud-böcker som vi trodde att 70-åringar tyckte om.
Ha hand om bokningarna av datorerna.

Nu måste jag säga en jätterolig sak...

MIN BROR ALEXANDER HAR KOMMIT HEM FRÅN UMEÅ!!!

Just nu sitter jag, Alexander och Johannes i Joha's rum och surfar runt lite. Jag provar lite olika program från PC för Allas "Månadens CD". Försöker fixa in lite låtar på mobilen men det står "Found no flash video" så jag orkar inte ens bry mig att börja fixa...

Så nu ska jag nog ta och göra något annat. Inte sova. Jag är ju ledig hela veckan... Kolla Melanie's blogg för mer info... orkar inte skriva in varför. Tack för mig.¨


Goder morgen.

Idag är det PRAO-dag! Jag har helt glömt bort att säga det! Jag ska PRAO:a på Biblioteket. Det ska bli jätteroligt! Det är skönt att börja 9 också. Och så är det ju ingen skola. Hahaha, det är lite roligt att först när jag var sjuk så var jag inte alls i skolan, och precis när jag blev frisk så blev det typ en veckas lov... (vi ska inte till skolan några fler dagar den här veckan). Det känns skönt! Fick reda på igår att min kompis har tagit bort lösenordsfunktionen på hennes blogg nu. Det betyder att jag sätter in henne som länk igen!

Till min kompis Melanie's blogg!

Nej, just nu känner jag verkligen inte för att blogga... Jag är faktiskt trött...! Jag tror nog att jag ger mej redan.
Hejdå, och hoppas ni får en bra PRAO-dag (ni som ska ha det)

BLOGGTÄVLING!!!

Jag har kokat ihop en liten bloggtävling endast här på min blogg! Surfa in på:
www.mattiastimander.blogg.se/bloggtavling
för att läsa mer om tvälingen samt medverka!

Det enda du behöver göra är att skriva ett inlägg på din blogg om mattiastimander.blogg.se och sedan meddela mig så att jag kan godkänna ditt "tävlingsbidrag".

Vinsten är en unik samlingsplatta med 5 stycken låtar jag spelat in i studio!
Just denna skiva finns endast i ETT EXEMPLAR.

Den 31 Maj drar jag en vinnare här på bloggen som får skivan hemskickad direkt i brevlådan!


Surfa in på:
www.mattiastimander.blogg.se/bloggtavling
För att veta mer och medverka i tävlingen.

Ha det bra!


Kolla in!

Johannes hittade ett gammalt klipp där jag sjunger "Snart är det jag som är kung" från Disneys "Lejonkungen" tillsammans med Hans Järnmark. Det är från Disneyshowen som vi gjorde. Enjoy it!

Hahahaha...

Virus i Bataljonen var ju jättebra! Rolig uta bara sjutton!

Nu har det blivit dags fööör... (fanfar)


.:MATTI AWARDS:.

Väkommen, Välkommen till kvällens Matti Awards. Vi börjar direkt med kvällens utdelning.


Årets "Äkta Buskis" går tiilll...

VIRUS I BATALJONEN!



Det var allt från Matti Awards! Ha en trevlig kväll!

.:MATTI AWARDS:.
i samarbete med Mattipedia...

Jag har inget att göra. Mamma och jag har just beställt årskort på ALV. Nu är jag i telefon med Kevin... Om man ska tjata lite kanske... Ni har väl inte glömt att gå in på hans blogg? Ni hittar länken här ovanför. Nej, jag orkar inte blogga mer nu... det är ju bättre med ett kort inlägg som ändå är ganska intressant än ett låååångt inlägg som inte är ett dugg intressant.


Redan tillbaka...

Glömde ju att säga en sak... Jag har börjat bygga på en fågelfrö-automat! Jag hittade delar i garaget som pappa hade fått i födelsedag för länge sedan... det var en massor av plankor som man då skulle bygga ihop till en liten fågelfrö-automat som ser ut som ett hus ungefär... Jag har ritat upp en liten ritning på hur den ser ut i Paint!

Visst ser det fint ut! Fröen sätter man i inne i huset och sedan rinner fröna ner till det svarta hålet där på ritningen. Det blir väl bra? Jag har redan gjort en av de 2 kortsidorna redan efter cirka 5 minuter, så det lär nog gå ganska fort. Sedan sätter man fast själva huset på en pinne som man sedan sticker ner i gräsmattan utomhus, och sedan är det bara att vänta tills fåglarna (förhoppningsvis) kommer dit och börjar äta!

Jag ser inga problem att ni härmar mig med detta! Idéen är helt fri att sno!
Fast det var ju egentligen inte jag som kom på det...

Hejdå igen!

Jag suger på rubriker...

Redan nu så börjar blogg-blodet pulsera hårdare igen i blodet... Man blir ju beroende... Hahaha... Sitter just nu och lyssnar på Breakout med Chester Gregory. Låten kommer ifrån musikalen/filmen Hairspray. En riktigt skön låt med mycket gung och mycket blås! Lite typ gospel... Stevie Wonder... Till och med lite Black as tror jag... Men, men... allt har ett slut.. Även den låten... Men det gjorde då ingenting! För nu kom Miley och Billy Ray Cyrus's "Butterfly Fly Away"... Apropå henne! Johannes (min bror) tipsade mig om att Miley hade släppt en ny video/låt! Den heter "I Can't Be Tamed" Och är sjukt grym! Den är verkligen typisk Lady GaGa! Både videon och musiken liknar mer och mer GaGa för var sekund som går! Kolla in den!

För ****** grym!!!

Vad tycker du om "Can't be tamed" med Miley Cyrus?

Jag tycker både videon och låten är asgrym!!!

Serien Hannah Montana är också grymt bra! För er som ej sett den så handlar den ju om Miley Stewart (spelad av Miley Cyrus) som på dagarna är en vanlig flicka som går i skolan och allting. Men på kvällen sätter hon på en peruk och blir den kända och framgångsrika popsångerskan "Hannah Montana". Man får se mycket humor och kärlek! En bra serie som går på Disney Channel (varje dag tror jag...). Men som jag tror så tror jag att alla av er som läser detta sett serien någon gång. Eller har jag fel? Nåja... Det får räcka för nu...


Godmorgon, gott folk!

Ännu en härlig dag! Idag känner jag mig mycket bättre och imorgon är jag nog fullt frisk. Jag hostar fortfarande liiiite, liiite till.... men inte är det ofta. Ikväll blir det då att se Virus i bataljonen. (Läs mer i länken)
Det är en humorfars med bland annat:

Claes Månsson som är känd från bland annat "Lorry" och "Lilla Jönssonligan - Cornflakescuppen"

Också Siw Carlsson som är med i nästan alla sådana där farser...

Även Jojje Jönsson som är mer känd som Dagotto.

Också är Mikael Riesebeck med.


Det blir nog en riktig skrattfest! Jag är riktigt taggad, och det ska bli så himla roligt!
Missa inte det!!!

Lördag 8/5 TV4 kl. 20.05 med en kvarts paus 22.00 för Nyheter och Väder.


Missa inte det!
Hejhej!


Nattsudda <3

Tänkte nattsudda lite eftersom jag ändå inte kan sova eller ens är någe trött... Jag sov ju i nästan 2 timmar idag och vaknade relativt sent på "morgonen". Just nu surfar jag runt lite och kollar bland annat in min favoritblogg: kulissen.blogg.se. Som (säkert många av er vet) är min bästa kompis blogg. Han uppdaterar rätt så ofta, och jag tycker i största allmänhet att det är en rejält bra blogg! Jag försöker just nu att få lite fler läsare och öka statistiken lite. Och ni kommer väl ihåg att jag älskar kommentarer, och blir mycket glad av det, så det får ni gärna göra. Glöm inte att kolla in mina underbloggar också. Dom finns i mina länkar. Nu ska jag nog kolla in lite på Facebook och se om det har hänt något nytt. Tyvärr ser det inte ut så... Någon som är taggad till Kirunafestivalen... någon som vill ha en ren... någon som tycker att dom borde prata norska oftare... nej, inget intressant. Jag kollar om det ser bättre ut på Bilddagboken. Jo, här såg det bättre ut... Rejält många kommentarer iaf, och det är ju bra XD Nu ska jag nog skriva något på Bilddagboken.
Såhär fick det bli:

"Fyyyyyyy vad jag längtar till Kirunafestivalen! Ska bli redigt kull att troligen få göra Allsång med Edith igen! Och framför allt att få se The Ark igen!"

Nej, men nu får det nog räcka för mig... Klockan är ju trots allt halv tolv, och jag tror nog att jag ska gå och lägga mig strax. Godnatt i alla fall!


Nu har jag äntligen hittat min kamera laddare och usb-kabel!!!

Hej! Jag sitter just nu och lyssnar på Robert Wells på det nya Spotify. Glömde förresten att berätta i förra inlägget att jag var och tog pricktest och blodprov i går. För er som inte vet vad pricktest är så kan jag berätta att det är ett sorts allergitest där man lägger en sorts vätska på armen och sticker hål i huden så att vätskan rinner ner i armen. Och om man sedan får en liten typ blåsa där så vet man att man att man är allergisk mot det som är i vätskan (t.ex katt). Jag är allergisk mot katt, lite hund och pyttelite björk. Det var inte så hemskt. Jag har tagit det en gång förut och då började jag att må illa och blev yr, så jag var lite scared för att gå dit, men det gick bra, och det gjorde absolut inte ont! : ) Jag vet ju att ni läsare har efterlyst lite bilder här på min blogg och då tänkte jag ge er lite bilder från konserten i kyrkan med Robert Wells och Sofia Källgren!

Här är Robert. Han är en av mina idoler!

Här är hans basist.

Här är Sofia Källgren. Visst är hon vacker!


Här är kören.


Det var allt för mig denna gång!


Torsdagen den sjätte maj.

Hej alla... Jag är fortfarande sjuk. Tråkigt. Fast det är ändå inte så hemskt... Jag menar hostmedicinen är ju god... man får se bra filmer... man behöver inte gå i skolan... Fast då var det ju bara det att man var sjuk. Hostar så högt att man väcker döda och snorar så mycket så det känns som om man badar i använda näsdukar... Just nu sitter jag inne och hostar för mig själv, och har inget att göra... Jag har redan sett 3 filmer, och jag orkar inte se fler... Jag har sett Aladdin, Lilla Jönssonligan och Mio min Mio... Nu kom pappa hem. Nej, nu orkar jag fakiskt inte blogga mer... Jag är verkligen trött! Det tar rejält hårt på kroppen att vara såhär sjuk... Jag ska kanske ändå titta lite till TV... Jag orkar nog inte göra så mycket mer än så... XD

Vi hörs!





Tillbaka... Sjuk.

Ja, då var jag här igen... Det har inte blivit av att blogga på den senaste tiden... men nu ser jag att statistiken (självklart) går ner nu när man inte har några nya inlägg. Men nu är jag i alla fall sjuk. Jag har jätteont i halsen och kan knappt prata utan att det känns som om någon sticker ner en sylvass kniv ner i halsen på mej... Usch. Jag tar halstabletter (Zyx) och så försöker jag att dricka så mycket som möjligt för att inte missa så fruktansvärt mycket i skolan. Men vi har vikarie hela denna veckan. (våra ordinarie lärare rättar nationella prov) Och när vi har vikarie brukar vi inte göra så mycket viktiga saker. Bara typ Extra-boken (lite smått och gott inom svenska) och läsa och rita. Lite sexårsverksamhet över det hela. : ) hahaha... Nåja, om vi återgår till sjukdomen. Nyss så gjorde mamma i ordning något te som skulle vara bra för halsen... Men jag måste säga att... nej. Det gick inte. Jag började må illa direkt. Alltså, det kändes som om att dricka varmt urin typ... Usch och fy.

Nej, jag håller mig till varm saft. Det har jag läst att det ska vara bra. AAAJJJ!!! (jag nyser...) Det gör så ont.... särskilt när man inte är beredd på det...

Åh, det är så fint väder ute! Men jag orkar inte gå ut... (shame on you!) Jag får nöja mej med att öppna fönstret. Sådär, ja. Åh, vad varmt det är! Hoppla! Nu kom posten... Nåja. Det får räcka för idag med bloggandet...

Ha det bra, och hoppas att ni inte blir smittade av mej nu...

Vaaalboorg!

Hej alla glada! Nu har jag äntligen bestämt mig för att blogga again... Sitter just nu i Edith-kostymen och har just sminkat på lite rynkor och smetat lite läppstift på läpparna... känns skönt att äntligen känna läppstiftet på läpparna och känna den starka damparfymen igen! Det var så länge sedan man fick agera som Edith! Ja, jag ska som säkert många inte vet underhålla på Loussabacken vid majbrasan ikväll vid kl. 5. Edith kommer att vara där och ha ett litet lotteri samt vara typ kvällens värd under Kiwis och Teaterungarnas (barnteatergrupper) föreställning.

(blogg.se har tjorvat rejält så jag har inte kunnat publicera några inlägg... men bara så att ni vet detta inlägg skrev jag i fredags (valborgsmässoafton) då..)

Jag lovar att blogga snart igen!
pz och kram!

RSS 2.0