Sista repdagen innan premiär!

Idag är det sista repdagen vilket innebär genrep på allt. I Lejonhjärta-miljön är vi redan klara med allt och behöver inte repa något mer. I Rasmus-miljön har vi 2 scener kvar att genrepa, och så ska vi idag dagen till ära även göra ett genrep på våran Stora Scen-föreställning: Rasmus och Paradisets Luffare.
Nu ska jag fara.

Genrep 2 dagar.

Dom name-droppade just mig i Vakna med The Voice! Det var lite coolt tycker jag! Tredje gången det händer...
Nu är det genrepsperiod 2 dagar. Det innebär att vi på ALV repar de sista repen av alla miljöscener i två dagar, och sedan premiär. Så Måndag och tisdag kör vi genrep, onsdag är vi lediga och på torsdag är det p.p.p.p.p.p.pp...pppremiäääär!!!!

Och jag är sååå taggad inför det!
Bloggar mer sedaan!

En liten skrattmås vid 10-tiden.

Oh, ljuva, vackra, stilla, härliga, trevliga, veritabla, fenomenabla, superba, fantastiska, utomordentliga, förbluffande, kolossala, enastående, strålande, jobbiga, gråa, trista, utmattande, medtagande, hemska, förfärliga, ohyggliga, fruktansvärda, anskrämliga, läbbiga, hidösa, ruskiga, gruvliga, gräsliga, rysliga, otäcka, ondskefulla, horribla, demoniska, djävulska och fasansfulla är de nya bensinpriserna.

/Mattias Timander

Sol över Vimmerby, och intensivveckan är igång!

När det väl var dags att ladda upp bilderna igår så hittas inte min USB-kabel som alltid har en tendens att springa iväg och gömma sig på ett säkert ställe...
Idag lyser solen över Vimmerby och det är relativt stark men ljummen vind. Med tanke på gårdagens regnskurar så är ju dagens väder på Tip-Top.
Intensivveckan har ju som sagt startat nu och för er som inte läst mina tidigare inlägg så kan jag förklara vad detta innebär. Vi ligger på hårdträning med repetitionerna på Astrid Lindgrens Värld och de 7 sista dagarna inför premiären så lägger vi på en extra rem, och börjar med hårdare arbetstider. Från och med nu så börjar vi varje dag klockan 9.30 och slutar kl. 19.30.
MEN IGÅR FÄRGADE JAG MIG! :D
Och såhär ser jag ut idag i all ära:
(något fel på Blogg.se, går inte att ladda upp större bilder än dessa, men det får man väl ta, ni ser ju ändå)
Jag är faktiskt väldigt nöjd med den här färgen. (ser jätteröd ut i ansiktet, but i am solbränd :D)
Hursomhelst. Idag så ska jag repa Rasmus på Stora Scen hela dagen, men sista passet ska jag repa Rasmus på Luffen och vi ska vara i Ladan och sjunga. Sedan kl. 19 blir det att cykla det snabbaste jag kan, om jag inte får gå tidigare, för jag ska se på en teater som Kevin och hans teatergrupp ska ha. Och det ser jag fram emot! :D
Tills dess!
/Mattias Timander

Kirunafestivalen! I LÄNGT!

Längtar väldigt mycket till Kirunafestivalen i år. Särskilt när man tittar på artistlistan:
September

September




Erkänn att man börjar längta!




Andra projekt jag har i sommar förutom ALV är:
Kryssning den 20-21 Juni
The Ark i Västervik den 24 Juli

Rensa rovor, och kupa potatis, det gör alla och envaaar!

När vissa andra inleder sina inlägg med Maggio-citat så kan väl jag inleda mina med sångtexter ur ALV! :D Gjorde en tabbe när jag trodde att jag kunde vara mycket vid Johannes dator nu när han tar den med sig... Han har ju den mestadels helatiden ändå... :D
MEN HAN MÅSTE JU DET, FÖR HAN SKA JOBBA, OCH ANNARS HADE HAN JU INTE TAGIT NER DEN!!!!!!!!!!!
Men idag tror jag att jag laddar upp lite bilder härnerifrån, de kommer väl så snarast som möjligt. Sedan vid 12-tiden är det ALV som gäller. Jag ska se på Kevin när han spelar och vid tre ska jag masa mig till Rasmus Lada och repa lite till sju. Imorgon börjar intensivtiderna.

Ha det gödigt, tills jag är tebaks.
/Mattias

På onsdag börja intensivveckan! (Y)

Som sagt, på Onsdag börjar intensivveckan. Det menas med att man under de sista 7 dagarna jobbar extra hårt, inför premären. Så idag och imorgon går jag vanligt 15.00-19.00 och på Onsdag jobbar jag 9.00-19.00 och så jobbar jag torsdag, fredag, lördag, måndag, tisdag och sedan ledig Onsdagen och premiär på Torsdag (nästa vecka alltså) Men nu måste väl även jag kila, för jag måste göra mig i ordning för att vara i parken vid 12-tiden... tror jag.
/Mattias Timander

JAAAA!, NU HAR JAG DATOR!

Så där ja, nu har jag finally en dator här i Vimmerby och det innebär ju att jag kan blogga mer, och så småningom ladda upp lite bilder.

Idag ska jag först producera några låtar i Mixcraft 5, och sedan så ska jag ner till Erikshjälpen och köpa 2 böcker "Vett & Etikett på 90-talet" och "Hur man blir en actionhjälte" Den förstnämnda handlar om vardagsregler man hade på 90-talet, och den sistnämnda är en väldigt rolig handbok om te.x. hur man fångar en kula med kroppen, hur man förvandlar god attraktion till en intensiv och passionerad kärleksstund eller hur man kryper igenom en ventilationstrumma. Boken är fylld med mycket humor, och jag tyckte den verkade vara lite kul, så jag ska köpa den idag.

Båda dessa böcker för ynka
35 riksdaler på Erikshjälpen.

Sedan ska jag iväg till Tågstationen och möta en kompis och visa henne ner till ALV. Sedan ska jag äta lunch där, och vid 3 är det repdags. Slutar som vanligt vid 7, ikväll. Och sedan ikväll så blir det lite bowling med några från ALV.


IGÅR KLIPPTE JAG MIG! :D
Ja, det stämmer för er som läste det tidigare inlägget igår klippte jag mig. Dock har jag inte färgat mig ännu, men håret är alldeles kort, och det känns faktiskt väldigt härligt (och luftigt) att äntligen vara av med det där långa fula håret jag hade innan. Nästa vecka blir det nog färgning. I LÄNGT! :D

/Mattias Timander

Exakt 2 veckor till premiär!

Åh, jag längtar verkligen till det är premiären vilken går av stapeln om exakt 2 veckor, och det ska bli sååååå kul! :D Idag ska jag ner till parken vid 3 alltså om ynka 3 timmar, och idag ska något riktigt kul hända...

JAG SKA KLIPPA OCH FÄRGA HÅRET!!! :D

Lovar att lägga upp lite före, och efter bilder. Det ska bli så kul att få en ny frisyr och äntligen få bort det här långa och fula håret. Jag kommer att bli färgad rågblondt. Alltså något sorts mellanläge mellan blondt och gult. Typ... havre... becht... något sådant. Ja, ni ser ju sen. Jag längtar, jag längtar och längtar lite till. Sen efter sommaren då blir det att färga grått. WIEEE! :D Kan heller inte riktigt fatta att det bara är 2 veckor kvar... Idag ska jag först repa scenen "Rasmus träffar Oskar" i Ladan. Sedan ska jag klippa mig och sista timmarna ska jag repa i Lejonhjärta-miljön.

Något annat som också är kul är att Johannes kommer ner hit idag. Jag kanske laddar upp bilderna från hans dator... Men i sådana falla så får ni dom oredigerade. Nej, jag väntar nog tills Mamma kommer på Fredag, då kan jag redigera dom också. Idag är det bättre väder, men kan kanske bjuda på någon liiiiiten regnskur men inget större.

Kul, kul. Nåja, jag ska nu hem och äta och packa sedan bär vägarna ner till parken för lite repetition.
So long!
/Mattias Timander

Raj-di-daj-daj-daj-daj-daaaaa, Raj-di-daj-daj-daj-daj-daaaa, Rajj-dajj-didajjdajjdajjdidajjdajjdaaaaaaaa!

Nu är jag på Bilioteket igen och bloggar.

Satt just och kollade runt lite på Filmcafe.se och sökte några jobb. Det blir kul och spännande att se om jag får dom! Bl.a. ett jobb med Disney Channel, statist till en skäckfilm...

och så sökte jag faktiskt en statistroll i den planerade TV-serien med Robert Gustafsson, som jag nämnde i ett tidigare inlägg. Nu har jag också mer information om den. Den ska alltså gå i TV4 och prod.team är det fantastiska Jarowskij, och Robert Gustafsson ska spela tre stycken av rollerna i serien. Serien ska heta
"Gustafsson 3 trappor" och serien kommer att handla om ett hyreshus som är dåligt skött av en dålig fastighetsförening. Ska bli vääääldigt roligt att få se detta, och ännu roligare om jag får vara med i serien! :D

 Kulkul. Nåja, nu har jag bara 15 minuter kvar av min data bokning så man kanske borde börja runda av.

/Mattias Timander

Alltså... förlåt...

...att jag inte bloggat men jag har haft så jäkla mycket att göra i samband med Astrid Lindgrens Värld så jag har liksom inte ens tänkt på att blogga...

Nu är det såhär att jag inte kan ladda upp bilder än. För än så länge så kan jag bara blogga från biblioteket och här orkar jag inte börja tjorva med att koppla in kameran och sånt, men min käre Mor kommer ju ner på Fredag (måndag idag) och med tanke på att hon tar med sig sin kära dator så innebär ju det att jag kan lägga upp bilder. Då får ni som inte besökt ALV förut se lite hur jag har det här i Vby.

Annars så är det bra här nere och det är 20+C mest hela tiden och jag är väldigt mycket nere i parken. Där så har ju Lågsäsongen börjat (vilket innebär att Emil och Pippi endast är i parken) och den 2 Juni så är det premiär för högsäsongen och då är ju även t.ex. Rasmus/Skorpan, Madicken, Ronja o.s.v även i parken. Det ska bli jäääääättekul! Just idag så är det en lite grå dag (vädermässigt) och det kanske kommer en liten regnskur, men kl. 3 så ska jag ner till parken och repetera och det gör situationen mycket mer intressant.

Just nu så sitter jag med en massor utav pensionärer på Biblioteket (alla andra barn är i skolan) och lyssnar på musik och bloggar. Just nu så lyssnar jag på min spellista "Vimmerby" med:

Satan i Gatan - Maggio
Jag Kommer - Maggio
Välkommen In - Maggio
Finns det en så finns det flera - Maggio
Machu Picchu - The Strokes
What the Hell - Avril Lavinge
All day Love - Salem al Fakir
Fuck You - Cee Lo Green
Can't stop Moving - Sonny J
Soul Bossa Nova - Quincy Jones

Och min favoritlåt av de där är den legendariska 70-talsdängan Can't stop Moving (musiken i Bredbandsbolagets TV-reklam "Upplev mer, upplev mer, med Bredbandsbolaget") och den är sååååååå braaaaaaa! Kanske borde man lyssna mer på 70-talets karameller och kristaller...?

Hursomhelst. Tills jag bloggar igen så kan ni ju lyssna på min spellista eller läsa någon anna fin blogg...! :D Nu kom regnet så jag får väl cykla hem inna det blir värre, man vill liksom inte sitta fast inne på ett bibliotek med en massa zombie-pensionärer... Känns som BLUE VILLAGE IN HELL!!! Men man är ju i Vimmerby, och då känns det genast bättre. :D


Over and out from the happiest guy i Vimmerby.


1timme och Tjugio minuter kvar!

En timme och tjugio minuter, och jag kan inte tro att det är sant! Jag åker iväg typ... Nu!!! Åh, det ska bli såååå roligt och jag är så 7kt taggad! Först en ca. Två dagars bilresa men den sover jag bort lätt. Sedan rullar vi in i Vimmerby. Och det ska bli såååå roligt! Men nu måste jag färdigställa min packning. JIPPIE!!!!

Mer Ove Sundberg!

Ove Sundberg är ju som för många säkert bekant som den fruktansvärt jobbiga grannen i det populära TV-programmet Solsidan, och Henrik Dorsins roll blev ju också grymt populär likaså, och nu får vi tydligen se mer av honom!

Tydligen så planerar Jarowskij en serie som heter Kontoret med Dorsin som Ove Sundberg, Björn Gustafsson m. fl.
Ska bli 7777kt roligt att få se detta!


"Tjeeeenare mannen!" :D

PS. Läs tidigare inlägg för fler spoilers om kommande TV-program! :D DS.

/Mattias Timander


Lite statistik...

                                                                                                                                                           

Finns det en så finns det flera! Så det så.

Nu känner jag verkligen att det inte är länge kvar. Bara en dag kvar nu! :D (Y)(Y)(Y)(Y) Och nu så sitter jag och sliter ut Satan i Gatan (plattan) och den är som sagt äckligt bra!!

Idag ska ja faktiskt på besök till mina kompisar Lisa och Gustaf och höra vad de har på hjärtat. Annars rullar väl allt på och jag packar allt och varvar det med att läsa lite manus. IMORGON ÄR SISTA DAGEN I KIRUNA OCH DET KÄNNS GRYYYYYYYYYYYMT SKÖÖÖÖÖNT!


Förresten, kan tipsa om hundratusen.nu! gå in där och skapa din egen Läkerol-tuggummi-smak och utmana mig i koppspelet så kan du vinna 100.000 :- i sådana fall, gå in på www.hundratusen.nu/challenge/0iqyho Pröva det, det är sjukt roligt!!!

/Mattias Timander


Dagens tre Heta!

Dagens tre heta:

1.
Veronica Maggio har ju som för de flesta bekant släppt en ny plata; Satan i Gatan. Den är väldigt bra och jag kan rekkomendera den djupt. Den är väldigt bra och beroendeframkallande... I got addicted after like 2 minutes... (y) Lyssna, lyssna och lyssna.


2. "Kvarteret Skatan reser till Laholm" är namnet på den planerade långfilmen av den kända tv-serien Kvarteret Skatan. Nu, den 11 Maj ska nämligen filmen spelas in i Gotland och jag är 7kt taggad efter att få se den. (När nu den släpps...)


3. Robert Gustafsson har ju legat lite i lä på TV nu på ett tag men nu ser det ut att bli ändring på det. Jarowskij ska nämligen göra något med Robert i TV4. Ska bli roligt att få se detta. Om detta vet jag så pass lite, så ni får väl mer information om detta sen när det blir mer officiellt.



/Mattias Timander


Ojdå! Nu kommer bilderna!

Nu kommer finally bilderna från Mattias Timanders påsk 2011! Okej här kommer dom: :D



Nu börjar folk anlända till våran stugby där vi alltid firar påsk. Här ser vi min kusin Sebastian.



Mormor och Morfar välkomnar gästerna! :D



Min andra kusin Sanna!



Här ser vi min mosters sambo Åke



Min moster Annica som direkt fått fram kameran! (y)



Nu är middagen igång. Här ser vi Mormor och Morfar och halva min bror Johannes... :D



Mor och Far



Filmvisning...



...arrangerad av teknikproffset Alexander (min bror)



Filmen var mycket uppskattad av dess publik! fr. vänster Johannes (bror), Kicki (mor),
Harry (far), Åke (mosters sambo).



Nu far vi på skotertur! (lägg märke till det öppna vattnet på sidan... brr...)



Morfars souvas (stekt renkött) är verkligen en hit! 777777777777kt gott!

Nu kommer lite fjällbilder:





Alla fjällbilder är fotade i Kebnekaise-trakten.



Min nya Kebnekaise-tröja jag köpte i Kebne Fjällstation



.:Sanna:.


Jag fick något form av frispel och började spela teater.
Här är min karaktär Jakterfaren Norrlänning.



Ja, det var alla bilder tror jag. :D Ganska många, men jaja.

/Mattias Timander

RSS 2.0