Jo, lyssna till sitt hjärta är nog inte så dumt...

Idag är det gigdags igen! :D Ska ju som kanske är bekant för några av er kompa Emma Risbo idag (Valborgsmässoafton) på Luossavaara under majbrasa-firandet. Tillsammans på piano och stämband ska vi framföra Starkare, Varför ska det alltid bli såhär och Energi (klicka på länkarna för att höra låtarna.) och snart ska jag väl börja fara iväg och soundchecka och repa någon sista gång innan första showen kl. 17 (andra showen kl. 19) Och ni som bor i Kiruna måste komma till Luossabacken och lyssna! Om man ska fira 1:a Maj så ska man göra det med mig på Loussavaara! Och medans jag skrivit detta så har tiden gått och nu måste jag kila.

Imorgon kommer bilderna från Mattias Timanders Påsk 2011.

Ha det jättefint!
/Mattias Timander

I'm so happy, do you know why?

Idag hade vi fotbollsdag, och fan. Jag fick fotbollsintresse... Jag ska inte börja träna fotboll, men kan alltid vara kul att kunna det! I sommar blir det kanske att spela lite... och förstås lite Boule... Ni glömmer väl inte att kolla in sebbes blogg fritidsbloggen.blogg.se eller maggans blogg bloggenomteater.blogg.se???

Dont miss, babys!

/Mattias Timander

Lyckoviruset sprider sig i kroppen. Snälla! Vaccinera mig inte!

Som sagt så kommer bilderna så fort jag hinner. Men tills dess kan ni kolla in två nya bloggar: fritidsbloggen.blogg.se och bloggenomteater.blogg.se. Dessa två nya bloggar har två lysande författare och det är mina nära kompisar Sebastian och Margareta. (de är tillsammans också!!! men säg inte! tihi!!) (skojar) Hursomhelst. Imorgon har jag fotbollsheldag, och det känns ju sådär roligt... Men man får väl bita ihop och le och se glad ut... Jag måste stickaaaaaa!!!!! På återseende /Mattias Timander

Nu blev det kväller...? Och slutpåpåsken-er...?!

Ja, nu var det slut på påsken och därefter även lovet. Måste säga att det gick sjukt fort! Men det som jag tror gick fortast var den här dagen... Hann bara vakna, hoppa på skotern, åka ut, åka tillbaka, äta och sen var det hemresa som stod på schemat. Och den gick också hur fort som helst... Jag sov lite och sedan var man i stan. Nu hade jag inge mer energi så jag gick och la mig...?! Och nu ligger jag och lyssnar på härliga Ramelodier samt läser happypig.blogg.se sjukt fin blogg av en sjukt fin människa! <3 bilder kommer (den här gången menar jag det!) men nu ska jag faktiskt sova så att man är fint utvilad imorgon vid 6. Dessa dagar framför mig kommer att innehålla skola och manusläsning. Mycket manus då jag inte kan det så bra. Gällande skolarbetet så blir det ganska mycket matte men gällande de andra ämnena så måste jag väl fokusera på att samla ihop vad jag ska ha för min skolgång i Vimmerby. Så god... god. /Mattias Timander

Härliga tider! Strååålande tider!

Hej alla. Under dessa bloggfria dagar (torsdag, fredag) så har jag varit uppe i fjällen med släkt och vänner och bara haft det trevligt. Vi har åkt ut på skoterturer samt ätit god och traditionsenlig mat. Ikväll ska jag göra min påsktårta (inlägget nedan) och jag har stora förväntningar för den! :D just nu så är jag ute i ett ställe som heter Vistasdalen och här ligger jag och solar och lyssnar på Al Fakir. Igår åkte jag på en hemsk förstoppning, och mitt tips till er alla lyder: ät aldrig för mycket blodpalt om du har på dig för tajta jeans... Och nu sitter jag och rapar och fiser och är otrevlig och sunkig i största allmänhet (magen är helt full med olika originella och spänningsfyllda gaser...) Men ja, det var väl allt jag hade att komma med idag... Nu ska jag hoppa på snöskotern och bränna lite bensin... :D Over and out från Vistasdalen. /Mattias Timander

Tebaka, och det gick bra!

Nu är jag tillbaka och spelningen gick jättebra. Vad ska jag säga nu då... Nej, det får faktiskt räcka såhär... Oj...?

Inga större fynd, men... aja.

Sådärja, nu har jag kommit hem från stan och jag kan väl inte konstatera att jag hittade några större fynd, men jag hittade en liten kavaj på second hand med originalmärket Flash.


Nu börjar det dra ihop sig för spelning och allt ska nog bli bra. (förkylningen verkar vara över)
Men nu måste jag ju samla ihop mina böcker och noter och så måste jag kila iväg.

Sådäärja.


Hej igen!




Nu är jag tillbaka efter ett inte allt för ansträngande pass. Nu ska jag hoppa in i duschen.

Och nu är jag tillbaka. Också har jag även gjort färdigt dagens outfit! Får väl se om jag hittar nåt som är snyggare idag när jag går och shoppar, men tills dess får lilla jag se ut såhär:


Hals- och armband från Lindex, ringar från Second Hand, t-shirt från Lindex och vita jeans från Kappahl. Sen slänger jag väl på mig förra sommarens skinnjacka från Bfly.

Men nu ska jag dra ner på stan och så får vi väl se om jag lyckas hitta något. (vilket jag inte tror att jag gör, men kanske att man får lägga vantarna på något fynd..? hoppas,hoppas,hoppas...)

Uppdaterar snart igen.
Puss och kram på er, mina favoritgulls!
/Mattias Timander

Uppe med tuppen. Nästan.

Ja, sådärja. Efter några timmars sömn så är man nu vaken. Och j***gt förkyld. Och nu ska jag ut och springa en stund och sen gäller det att följa det lilla schemat jag gjorde igår... ↓scroll down↓ Känner mig inte alls sömnig men förkyld, jotack. Och hur det går ikväll på konserten, ja det ska vi nog inte ens tala om... Nej, men det går säkert bra.

Laddad inför dagen.

Lite oinspirerat skit kan man alltid bjuda på...


Men jag kommer att uppdatera mera idag. Räkna med det.
Hejdå, kommer snart!

/Mattias Timander

imorgon.

Efter en tröttsam dag så känns det nu sköönt att krypa ner i en sval säng och börja fundera över morgondagen...
Jag känner mig faktiskt sugen på att lägga upp min påsklovsmåndag på följande sätt...

Vakna vid 7 och gå ut och springa. Sen havregrynsgröt och chill... Sen närmare tio så ska man nog se till att masa sig till stan och shoppa lite. Kanske ringer jag någon kompis också... kanske inte. (jag kommer att skriva sen om mina fynd. kanske... om jag gör några fynd...) Och sen ska jag hårdträna och lägga upp en plan över mellansnacket till kvällens konsert. Vid 6 är det bara att sätta sig vid flygeln och börja underhålla. Och då måste det vara inrepat och bra! Annars tror jag inte att jag får komma tillbaka...

Men det blir säkert en fin dag. I WILL uppdatera mer imorgon. BARA BLOGG.SE LADDAR UPP SIN J***A IPHONEAPP NÅGON GÅNG! SE DET SOM ETT HOT!!! AAAARRGGHH!!!
Nej, jag bara skojar.ARRGGH!!!nej, det var inget.

Hej på er gulls! <3

Just kommit hem från stugan, och nu sitter jag och Johannes och "lanar" lite... (eller ja, vi sitter vid varsin dator och är inne vid internet) och vi lyssnar på I Wanna Hold Your Hand från Glee... Såååå bra!

Ja nu är det ju bara 17 dagar kvar tills det bär av med Vimmerby-flytt, och det känns underbart. Ska verkligen bli en härlig känsla att få rulla in i staden med bilen och få bosätta sig i den nya lägenheten, få träffa kevin men fram för allt, få spendera massor av härlig kvalitetstid på Astrid Lindgrens Värld.

Men nu ska jag inte drömma iväg allt för mycket...

Men nu måste jag springa till TV:n och kolla Fenomen. Jag är inte jätteintresserad av själva tävlingen, men man får ju inte missa Uri Gellers framträdande!

Missa inte det!!!

/Mattias Timander

Mattias Timanders Påsktårta

Mattias Påsktårta

Se fler recept från MattiasTimander på kokaihop.se.


Oh, Brooklyn Sun!

Hej på er alla! Bloggade inte på ett tag nu igen, men har lite mycket att göra.

Jag kan börja med att gå igenom Torsdagen:
Jag vaknade vid 05.00 och chillade lite. Sen vid 9-tiden hade jag ett möte med Kirunafestivalen, och klubbade att Edith blir i alla fall ett år till. Sen gick jag förbi banken och sen fick jag samtal om ett pianojobb jag ska göra på Måndag. Sedan gick jag och Ida, Maja och Sebastian på stan och åt på Sibban. Sen blev det lite mer brännboll på skolgården och sedan vid 16-tiden hade jag och några från teatern träff på stan och vi gick på Safari och fikade/middag. Sen vid 18 var det dags för den stora kvällen. Solidaritetsbasaren. Det är en årlig basar på våran skola där vi samlar pengar till välgörande ändamål. Och där jobbade jag 2 till 2 och 1/2 timmar i fiket och plockade undan disk och torkade bord. SJUKT KUL! Sedan umgicks jag med Moa och Agnes till 10-tiden och sen somnade jag kanske vid 12.

Åsså fredagen.
Inledde dagen med lite umhänge med Ida och Sebastian. Senare så var jag på Ripan och åt plankstek och lyssnade på min käre bror Johannes som trubadurerereradedareaderade. (eller hur man nu säger) och han skötte sig bra. Sen blev det brännboll på skolgården igen med Towa, Sanna, Felicia, Sebastian och Ronja. Jag och Sebastian (som för övrigt var sjukt trötta, när vi vaknade vid 5) hade liiiite svårt att koncentrera oss och var tvungen att ta en 2 minuers paus... Men sen blev de andra trötta på oss och gick hem. Och samtidigt när jag hade dåligt självförtroende för det så hade jag och Sebastian för mycket skratt kvar i kroppen, så det trängdes undan... Men nu så måste jag ju be om förlåtelse till er gullungar. Förlåååt!

Men, nu då?
Jo, nu njuter jag av påsklovet och ikväll kommer min bror Alexander med tåget från Umeå och det ska bli kul. Sen är det Påsk. WIIIIEEEE!!! :D:D:D:D:D Och så lyssnar jag ju på Salem al Fakir.


Reklam igen...
Måste förresten rekkomendera kokaihop.se, den hemsidan (och deras iPhoneapp) är vääääldigt bra.


Men nu får jag be om att få rekkomendera mig.
Hej på er, gulls!

Muffins ala Ahlgrens Bilar! (y)

Idag har jag bakat muffins med Ahlgrens Bilar-fyllning, och de blev jättegoda, verkligen! Bara att göra vanlig muffinssmet och trycka i 4-6 bilar i varje. Tack, Anneli för tipset!

Videofy.me (y)

Gillar Videofy-me! Och särskilt deras iPhoneapp! Här kommer ett videoklipp från morgonen: Här är en annan rolig video från lääääänge sedan, jag bjuder faktiskt på den... /Mattias Timander

Förbered er på få se många helt sjuka Fenomen ikväll!

Hej igen! Jag hoppas verkligen att ni inte missar kvällens avsnitt av Fenomen med Uri Geller, det är verkligen ett fascinerande program som går Söndagar i femman kl. 20.00-21.30. Dont miss it, monsters! /Mattias Timander

Hög nostalgi-faktor!

Nostlagi-faktorn var hög när jag till min förvåning hittade dessa läckerheter i den lokala kiosken...? Jag trodde inte de såldes längre?! :O

Detta är alltså godis som ser ut som olika maträtter. Pommes Frites, Hamburgare, Pizza, varmkorv och Coca-Cola finns alltså i en rolig "Lunch Bag"-förpackning för, hör och häpna, 15 KRONOR!!! OMG! KMN! Var ju tvungen att ta fram plånboken, jag menar, seriöst!

(Jag åt alltid sådana här när jag var liten...)



/Mattias Timander

Pärlemormoln!

Här kommer några gamla bilder från när jag såg pärlemormoln med några kompisar.
Läs mer om Pärlemormoln här.






häftigt va!

Nu ska jag INTE vara lite social.

Hej på er! Nej som sagt så ska jag inte vara lite social idag utan tvärtemot raka motsatsen. Min käre bror är för tillfället i Uppsala och det betyder automatiskt att jag lånar hans dator. Och det betyder också Salem al Fakir på högsta volym och såklart lite bloggande.

Idag har jag sovit riktigt länga och jag måste säga att det inte var värt det. Nu är jag hur trött som helst, och slår vad om att jag hade varit piggare då jag hade vaknat vid 5-7-tiden...

Men vad har jag för planer för dagen då? Inga, förutom sitta vid datorn och kanske ringa min käre moster som bor i Stockholm. Det var så länge sedan vi hördes...!

Men vad ska jag göra vid datorn då? Jag behöver bloggtips! Och andra hemsidor också för den delen... Kommentera om ni har några bra bloggtips på lager! Länka till eran egen blogg...?!

Annars får det väl i värsta fall bli lite Bloggtrafik.nu (inte för att få besökare, utan för att få läsa bloggar utan att gå in på de med långa adresser... Rekkomenderas! (fan, reklam igen...)

Ha en underbar dag!
/Mattias Timander

Jag känner mig stark, och jag gör det nu.

Idag kompade jag ju Emma Risbo på min klasskompis pappas begravning och jag måste faktiskt säga att det gick fövånadsvärt bra! Utan ett litet misslyckande! Vi spelade Sanna Nielsens Empty Room och det rullade på hur bra som helst. Just nu sitter jag vid datorn och tjockar mig med lite godis och fin musik på spotify... Här får ni en riktigt oinspirerad och tråkig bild som jag faktiskt bjuder på.

Och inte bara det, den är suddig också!

Något som däremot inte är oinspirerat det är kyrkans flygel! Det är en Steinway & Sons och den är helt sjukt härlig! Har verkligen härligt sound och bara en liten ton hörs i exakt perfekt volym! Thumbs up! Det är nog det enda jag gillar med den kristna kyrkan...


Nog för att jag spelat på mäktigare flyglar (August Förster slår allt) men den här är faktiskt riktigt bra.

Ja, det var väl allt jag hade på hjärtat.


Men jag vill också tillägna en tanke åt min klasskompis.

Jag finns här för dig, hjärtat. Kram på dig!

/Mattias Timander

Snart är jag i Vimmerby!!! ♥

Just nu umgås jag med några vänner och varvar det med att drömma mig iväg till Vimmerby... Ja, snart är jag där! Eller, ja inne i skallen har jag redan varit där i typ 3-4 veckor...

Imorgon ska jag kompa Emma Risbo på begravning. Hon ska sjunga Sanna Nielsens Empty Room (och jag ska ju då kompa...) Det är på min kompis pappas begravning, och det är verkligen en ära att få spela.

Men nu ska jag vara lite social... (den välkända repliken enligt Towa)
Så vi får väl höras.'


Hej på er! (och r.i.p.)
/Mattias Timander


En fågel i handen är bättre än hur många som helst i en bur.

Nu är jag här igen! Sitter i telefonmöte med Kevin och vi planerar till våran nya nyhetsblogg. Alltså som en tidning med nyheter och intervjuer fast på nätet. Den är snart klar för officiell publicering.

Jag ska också snart göra en intervju med telefonibolaget 3.

Annars lyssnar jag på Movits nya skiva och har det bara göttgöttgött.


Bloggar snart igen!


RSS 2.0