Nu är jag snaaaaart framme!

Nu börjar jag faktiskt längta hem riktigt rejält! Är för tillfället i Övertorneå och hälsar på och sover över hos Farmor här. Sedan ska vi uppåt mot Jounusoando och sova över där när pappa ska ha en dansbandsspelning i Parakkalombolo. Men nu börjar jag faktiskt bli en aning trött på det här med att vara på resande rumpa... Nu vill jag hem. Eller till Vimmerby... I alla fall någonstans där jag känner att jag är hemma... Jag har säkert fått en massor med brev! Och så har säkert brevet med flygbladen jag ska dela ut från Djurens Rätt kommit! Och sen så går ju Söderqvist & Timander in i vårat vanliga nummer! Det blir roligt! Men nåja. Snart vaknar väl Pappa och Mamma och då är det dags att lägga undan iPhone och hoppa in i bilen och börja åka vidare uppåt... Vi ses i Marschallens skugga, Amen.

I <3 Scandic

Igår tog ju jag, mamma och pappa in på Scandic Nord i Sundsvall då. Det var verkligen ett bra hotell! Igår så åt vi riktigt bra mat på deras reastaurang där menyn var framplockad av Jamie Olliver himself. Jag tog en välstekt oxfilé med färskpotatis och ädelostsås och Smush in och äppelpaj med vaniljsås till efterrätt. Sedan idag så vaknade jag vid 7 och så tog jag en timmes sovmorgon. Sedan gick jag till frukosten och åt fil med linfrö, solroskärnor, müsli och annat tillbehör. Sedan sprang jag 20 minuter på löpbandet i deras gym, och sen lite massagestol och lite simning i bassängen deras... Gissa om jag mår bra?! Underbaaaaart! Verkligen att rekommendera! Allt kostade 1 och 3 för mig och mamma och pappa. Nu är jag påväg uppåt igen och nästa stopp blir Övertorneå där vi ska bo hos farmor min. Vi åker faktiskt just........ NU över Höga Kustenbron. Det är en lång resa kvar och vi är framme i ötå vid 5-6-tiden någon gång. Men med The Ark i bilstereon på högsta volym (ger igen till pappa...) så går det som en dans. Ses i marschallens skugga, Amen.

Det där gick ju bra! : )

Ja, idag har jag då varit på audition i Sthlm till det där SVT-programet SingSing! Nu är vi då påväg vidare uppåt, och nästa stopp blir Sundsvall där vi ska ta in på hotell. Just nu sitter jag i bilen med en kudde och försöker sova en blund... Men det går inte så bra. Pappa spelar Shakin' Stevens på högsta volym i bilstereon (typ 50's musik). Förresten... Jag försöker lära pappa att glass inte betyder Glacé på engelska utan det betyder ICE CREAM!!! Kommentera och skriv att det inte heter det så ska han få se!! Nåja. Den sista augusti ska jag få besked om jag får jobbet. Då får vi hålla tummarna! : ) Men nu ska jag hälla ögonen på vägen, så att jag inte blir åksjuk. Vi syns i marschallens skugga så kanske poletten trillar ner.... GYBBE!!!!!!

Godmorgon, gott folk!

Inte bloggat på ett tag nu, men... Har haft mycket att göra.. Jag har nu åkt ifrån Vimmerby och är nu typ någonstans nära Stockholm och hälsar på mina typ släktingar som bor 28 st. i ett gammalt Motell. Har sovit över här en natt nu och idag ska jag ta mig mot Stockholm. Där ska jag gå på audition till ett SVT-program som heter SingSing!. Jag och Mathilda Lindström som spelade Ida ska nog vara i samma lag om vi får jobbet. Det blir jätteroligt! På audition ska jag sjunga "Lincolnvisan" som bland annat sjungs av Rasmus på Luffen. Den blir nog perfekt eftersom jag kan texten utantill och den är så pass rolig! Lincolnvisan. Har ni hört den förskräckliga händelsen? Den är sann ty den hände just nu. När som kungen av nordliga Amerika blev skjuten, ja skjuten mitt i tu. (refräng) Tjolahoppsan tjong faderallan lej Tjolahoppsan tjong faderej När som kungen av nordliga Amerika blev skjuten ja skjuten mitt i tu. Han gick ner till att se Komedianterna ty det roade hans majestät. Men inte så kunde han väl tänka att han skulle bli skjuten mitt i tu. (refräng) På en stol satt han gladelig och tittade när de spelade grann komedi. Han var klädd i de finaste kläder och stövlar med safiar uti. (refräng) Också kom det en bov igenom dörren, usch så hiskeligt ful han såg ut! Och i handen så bar han ett geväder som var laddat med kulor och med krut! (refräng) Och så sköt han kungen i planeten (pang!) så att huvudet det trillade från hans hals. Och blodet det sprutade på tapeten, och kammartjänaren ropade "Vafalls?!" (refräng) Adjö sa den beskedelige konungen, nu till himmelens gläjde jag far. Där små änglar viftar med händerna och så innerligt roligt vi har! (refräng) (sorgligt) Och så dog den beskedelige konungen. Och här salig jag tänker just nu... (glatt) Men hin onde mottagande boven som sköt den kungen mitt i tu! Tack för mig!

Snuten i Hollywood 3

Ikväll blir det att se Snuten i Hollywood 3. Den blir nog väldigt rolig! Idag har jag umgåtts med Malin, Teo, Tova och Martin Tenggren. Mycket roligt! Vi började med att gå på ALV och sen gick vi och badade på Nossen. Oj... Nu börjar filmen.. Nåja. Vi får höras. Vi ses i ma... Hejdå.

Har sovit över hos Kevin (igen)

Det blev att sova över hos Kevin igår med. Apropå Kevin så har ju han bytt blogg. Han har nu kevinsoderqvist.wordpress.com som han skriver på. Men samma adress gäller. Idag har jag och Kevin och jag 100inläggsfest. Han har nämligen skrivit sitt hundronde inlägg. Det firar vi med en kaka och en choklad på biblioteket. Och nyss såg vi tre stycken killar som snattade alla bibliotekets kakor! När jag gick upp så hade dom både munnen och fickorna fulla med chokladkakor. Och jag frågade om de verkligen hade betalt för det där, och då sa de absolut ja. Och då frågade jag vart de hade sitt kaffe. (Man betalar genom att sätta en femma i kaffemaskinen och sedan får man ta en kaka ur burken bredvid.) Men de hävdade att de inte ville ja något kaffe. Men hur gick betalningen då till? Frågade jag. Men då ändrade de sig och sa att de faktiskt visst hade druckit kaffe fast lite tidigare. Varför jag egentligen blev så arg och gick ner till receptionen och berättade det var för att nu kunde ju jag inte ta någon kaka. Men han i kassan kom bara och fyllde på. Sånt där blir jag så j***a arg för. Men nu har jag lyckats åter finna lugnet och återgå till festen.. Nåja, vi ses i marschallens skugga, Amen.

Har sovit över hos Kevin

Igår så gick jag ju till Kevin för att titta på hyrfilm men det blev att sova över också. Nu sitter vi och tittar på TV4 Nyhetsmorgon. Men nu ska vi ta och äta frukost. Vi ses i marschallens skugga!

Lite nybygge är just färdigställt här på bloggen!

Som ni kanske kan se. Jag har gjort ny design. Helt själv! Eller ja... liiiite hjälp av Kevin förstås, annars hade det ju inte gått igenom. Men det har ju hänt lite sen jag bloggade sist. Jag har till exempel varit i Helsingborg och gjort en massa roliga saker där med Mamma och Pappa. Men nu ska jag cykla ner till OKQ8 för att hyra film som jag och Kevin ska titta på.
Ha en underbar natt tillsammans så ses vi i marschallens skugga, Amen.

Söderqvist och Timander, det här är Mattias.

Jag och Kevin har öppnat ett handelsbolag! Eller vi kan säga företag för er som inte vet vad ett HB är. Det vi gör är att designa bloggar, gör visitkort och annat kontorsmaterial, tryck, hjälp med bloggen, foto, scheman och Vägledning över Internet.

Till er i bloggvärlden så tror jag att detta kan vara något för er!
Om ni känner er sugna på att få lite uppdatering på eran bloggdesign så är det bara att ringa oss. Eller om ni behöver hjälp när bloggen strular så har vi hjälp för både Wordpress-bloggar och Blogg Esse-bloggar.

Det är bara att gå in på våran hemsida som är sodtim.wordpress.com.

Alltså är det bråttom så är det bara att kontakta oss nu direkt men nu fram till v. 30 så gäller vårat sommarnummer och på det så är det mindre chans att vi svarar. Men vi har ju våran hemsida där ni hittar båda numren. Och ni kan ju också kontakta oss där.
Vi hörs och ses i Marschallens Skugga, Amen!

Hej alla glada!

Härligt att typ vara tillbaka här på bloggen igen! Just nu är jag på semester i Vimmerby, och det är jättevarmt här! 35 grader i skuggan var det igår... Idag är det väldigt varmt men tyvärr regn. Idag ska jag och Mor och Far åka till Mariannelund på utflykt. Och snart får jag en ny design här! : ) Och här kommer det kanske inte uppdateras så fasligt mycket under dessa 3 veckor... Kanske 2 gånger i veckan... Typ. Men jag kan säga redan nu att vi har det väldigt bra och går på ALV mycket och äter mycket glass.

Då var Kirunafestivalen över. Nu blir det att packa och sen bär det iväg till Vimmerby!

Idag gäller det att packa ihop allt man behöver och sedan imorgon bär det ner till Vimmerby (ÄNTLIGEN!!!) Det ska bli asakul! Och något annat som också var asakul var ju Kirunafestivalen! Dessa band har jag lyssnat på: 8-Point Rose Amanda Jenssen Nanne Grönwall & Amy Diamond Strange Ideals Allsång med Edith The Ark Kent B4tles Och ALLA var jättebra! På Amanda Jenssen, Nanne & Amy, 8-Point Rose och The Ark så stod jag längst fram och hoppade i min stora förhoppning att se något... Men jag såg det mesta iaf... Och sen gick jag in bakom scen med mitt Personalkort och hälsade på Ark och Kent. De var jättetrevliga! Och Edithföreställningen gick också jättebra! Summa Summarum: Världens hittils bästa Kirunafestival! Men nu måste jag packa, så ses vi i marschallens skugga, Amen! : )

RSS 2.0