Snart 2011... sickness?

Ja, men så är det väl lite ändå? Lite sjukt? Att det snart är 2011! Det var igår när jag var på genrepet till Nyårsrevyn som jag faktiskt insåg att det är ett nytt år om några timmar... Det är ganska konstig känsla, då det faktiskt känns lite som att det är samma år hela tiden... Svårt att förklara, men jag har bilder i huvudet av allting... Som att allt händer igen fast på ett annat sätt... Äsch, nu blev det komplicerat... Vi ser det som en vanlig gottnyttår-champagne-raket-familj-släkt-kompisar-fest-gala-sentpånatten-svensk-färg-amerikansk-godmat-trevlig-bubbel-nyårsafton. Så idag blir det en relativt lugn dag, och jag ska nu som hastigast iväg och handla lite, ska göra paj till kvällen. Så vi kommer att fira jul hos mina kusiner. Det blir roligt! Får se om jag lägger upp lite bilder kanske sen. Men sedan efter revyn får det bli... Premiär med revyn den 1:a. Sen ska jag sitta inne i revydimman till 5:e och sen kanske det kommer lite nyårsbilder i samma veva som Revybilderna... Om jag orkar fixa det... hahahah... Det är så omständigt! Och så åker Alexander, min bror hem vilket innebär att jag får köra med Mammas eller Johannes dator eller pappas kanske... Men vi får väl se.
Hej på er hörrni!

ÅRETS BÄSTA JULKLAPP!

Hej! Jag vet att jag just bloggat men jag måste då blogga igen när jag nu läste det häpnadsväckande beskedet att Blogg.se ska släppa en iPhone-app! WIEEEE!! Som ni säkert förstår så innebär detta att jag kommer att blogga riktigt mycket mer nu under en snar framtid! Kommer nästan att kunna garantera typ ett inlägg om dagen iaf! Då kan man ju sitta nu under Nyårsrevytider på Folkets Hus och blogga utan att behöva ha tagit med sig sin dator! ÅÅÅÅHHHH! Jag är så lycklig! Nu måste jag sova...

GODNATTT!!! ÅÅÅHHHH...... ÄLSKAR ER BLOGG.SE!!!!!111111!!!!111111!!!!11111!
Snälla Mattias, städa dig...
Lady Tias ^^

Sudda natt...

Hej! Sitter uppe och suddar lite natt! Eller nattsuddar som det heter, men jag tänkte göra det roliga ännu lite roligare. Jag men vad gör lilla 12-åriga Mattias uppe nu? Klockan är ju snart halv 1 på natten! Jomen, jag suddar ju natt! Kollar bland annat igenom CoolStuff's REA-produkter (awesome hemsida) och så sitter jag och drömmer med ögonen klistrade på OnePiece's hemsida... (villhavillhavillhavillha...) Mina favoriter är nog... Lusekofte Marine, OnePiece Yellow eller Peach Plain. Dom är så fruktansvärt snygga!!! Börjat kolla lite på LavaStore också! De har mycket fint och även om jag inte köpt något därifrån, tror jag att jag kan rekkomendera den sidan till er! De har som sagt mycket fint! De kanske inte direkt har kläder när det gäller barnstorlekar, men de har coola accesoarer! Sådär ja, nu har ni lite länkar att kolla igenom! : )

Godnatt!
Lady Tias ^^

Fin!

Hej på er! Jag tänkte faktiskt ägna dagen idag till dig! Ja, just det, du som läser detta! Just för att läser detta! Nej, sluta nu, Mattias... Så skriver jag bara för att behålla läsarna...! Därför ska jag istället ägna tiden till Dem idéer och tankar som inte har funnits i mitt huvud. Nu får ni tänka till lite... Ja, men vad händer nu då! Jo jag hade inte tänkt mig att ta upp något ämne, utan bara låta er njuta och läsa detta inlägg och kanske bryta en bit av eran Vintervitchokladkaka (antar för erat eget bästa att ni har en chokladkaka i skafferiet :#) och liksom inte behöva tänka så mycket! Inte ta upp något ämne såsom alkoholismen som ständigt förpestar kvällen för såväl vuxna såsom barn (även om de inte personligen dricker) eller djurens rätt eller något sånt. Utan nu ska jag bara skriva några tomma ord som inte ens betyder något. Tuggvänlig plast. XD Just nu sitter jag i köket och lyssnar på lite musik på Spotify (min nya lista) bland annat lite Nationalteatern, Ramel, GaGa, Beatles, Cyrus, Gnarls och lite sånt. Och ikväll ska jag nog inte göra så mycket mer tror jag. Typ pimpla Julmust och läsa lite kanske. XD Nej, nu ska jag inte störa er i Julfriden.

Ha en fortsatt lugn, och fridfull jul!
Glöm inte att både ge och ta emot kärlek!
Au Revoir, mon cher ami!
Lady Tias... ^^

God Jul, förstås!

Jag vet! Jag har inte bloggat och jag har faktiskt lite skuldkänslor... Men nu är jag ju här och idag är det ju dan före dopparedagen vilket innebär att det imorgon är Julafton och även om jag inte tror på en kristen gud, så längtar jag faktiskt! Ja, jag har ju tydligen gjort en sak som tydligen är omöjlig. Jag har konverterat till Hinduismen, och det går inte. "En ej infödd hindu, kan inte konvertera till Hinduismen" Men jag tror ändå på Hinduismen. Men man kan ju inte. Nähä, men varför gör jag det då? Jag anammar den Hinduistiska tron. Jag tror i alla fall inte på Kristendomen, och tycker om Hinduismen. Eller jag kanske inte tror alls... Då är jag ju Atteist! Nej. Jag tror inte på en kristen gud, inte en buddistisk gud, inte på en osv, osv, osv... Ja, men då är ju jag Atteist! Nej, jag är inte en atteist! För atteismen (som inte finns) har ju typ blivit en tro nu! Jag firar jul. Och påsk. Jag har aldrig firat en Hinduistisk tradition. Jag säger så här. Det finns väldigt många människor som ägnar sig åt vem som skapade vår jord och hur det hände, och jag är enormt tacksam för att jag få leva på den här jorden, men de som tror på Kristendomen, de som tror på Buddismen, de som tror på Allah, de som tror på Katolismen, de som tror på satanismen, de som är atteister, osv, osv, osv... Kan väl få ha sin teori om hur och vem som skapade jorden, medan jag bara lever på jorden och glassar runt lite! XD Men om jag måste bestämma vilken tro som jag mest tycker om, så får det nog bli Hinduismen. Men om vi ska hålla oss till Julen. Den är ju kristen. Enormt kristen. Jättekristen. Mattias, lämna religion nu... Jag längtar till julen och att få mysa med släktingar, öppna paket, äta god mat, se på bra TV osv, osv, osv... För det är ju det julen är till för! Ge kärlek och ta emot kärlek. Ha en lugn och fridfull julhelg med familj och släkt. Och jag hade faktiskt tänkt börja med en ny tradition till min blogg! Tillägna dagen till olika saker! Idag ska jag tillägna dagen till religion. Ni får tänka lite på det... Nu ska jag snart gå och lägga mig, men först ska jag äta en skinkmacka. Hejdå och Godnatt!


Godmorgon, gott folk!

Faktiskt vaknat så sent som 10 idag (inte likt mig) så nu är jag då rejält utvilad (inte). Igår var jag på middag hos mina härliga släktingar, så det blev lite sent.  '.' Igår så gjorde jag faktiskt en sak jag aldrig trodde jag skulle göra... Jag hämtade in mitt LEGO.... Och det var så roligt! Alltså det tröttnar man fan aldrig på! Man växer aldrig upp när det gäller LEGO, för det är så jävla roligt! Igår byggde jag en modell på världens största flygplan; Airbus A380. Den blev jättebra! Och jag kan inte rå för det, det är bara så jäkla kul... :) Men nu är jag här framför datorn igen... Just nu sitter jag och vräker i mig Vintervit-choklad för fulla muggar, och håller samtidigt på att skriva om texten till Waka Waka. Låten ska handla om stadsflytten här i Kiruna (till revyn). De går faktiskt bra! Låten ska heta "Vi drar till Afrika" där han/hon som sjunger menar på att denne är less på Politikerna som inte kan ge ett beslut var staden ska flyttas, och bestämmer sig för att flytta till Afrika för att slippa allt krångel. Så nu ska jag fortsätta att skriva, så syns vi i Marchallens skugga.

Au Revoir, mon cher ami
Lady Tias... ^^

CHOKLAD FÖR 17!

Jag och Mormor var just på en liten sparktur ner till Coop, Giganten, CLas Ohlson och Kvantum och köpte lite julklappar samt lite choklad förstås... Och jag var så sugen på choklad så jag köpte 3 olika kakor. Och då tänkte jag recensera de 3 och ha ett litet test...

Nominerade:

Werther's Original Chocolate (Milk)

Förpackning:
Den är uppdelad i 4 små kakor med papper på inne i förpackningen av kartong, känns väldigt fint!
Utseende:
Chokladen är väldigt vacker med sina ljusa ränder över den mörka chokladen.
Smaken:
Känns väldigt rik! Konstistensen är ju väldigt mjuk rakt igenom (det gillar jag)... Jag känner ganska starka smaker av kaffe, eller något liknande, och tycker inte att den lever upp till beskrivningen (kola och vit choklad). Tycker att smaken är väldigt vuxen, men ändå riktigt god! Dock tycker jag inte att man känner att det är Werther's. De har ju sin speciella smak som jag tycker om, och den kan jag inte hitta hur jag än söker...


Lindt Excellence's White Vanilla

Förpackning:
Vit och tråkig. Ser inte så inbjudande ut, måste jag säga. På bilden här över ser den mer gul ut än den är. Svårt att få ut chokladen. Älskar det guldiga överdraget! Känns riktigt lyxigt!
Utseende:
Ser väldigt tråkig ut. Vit och lite smått grönaktig...
Smak:
Väldigt vuxen, och stark. Ingenting för Lady Tias. Hade aldrig kunnat sitta och njuta och bara äta den här. Jag tycker att Lindt i längden är väldigt överskattat.


Marabou's Vintervit

Förpackning
:
Gillar uppläggningen med 2 bitar och lite smulor samt den lilla vaniljblomman... Man ser tydligt att det är Marabou, med den gulröda randen i bakgrunden, vilket jag tycker är bra. Lite svårt att få ut chokladen. Älskar det guldiga överdraget! Känns riktigt lyxigt!
Utseende:
Bitarna har ett nytt mönster! Jag saknar Marabou's legendariske M! Bitarna är rejält tjocka och stora!
Smak:
Åh! Underbart! Redan från första tuggan känner jag den milda vaniljsmaken! Många säger att de tycker den är för söt, men det tycker jag inte! Till skillnad från Lindt's är den här inte så stark. En riktig favorit!


Prispallen
1.Vintervit
2.Werther's
3.Lindt's



Vintervit och Werther's är då helt klart mina nya favoriter!

Au Revoir, mon cher ami
Lady Tias...

Längtar...

...till Jul, Vimmerby och nästa avsnitt av Glee...

Klart att man längtar till julen, då det klart är en av mina favoritårstider... (1. Vinter 2. Sommar 3. Höst 4. Vår) Det är så mysigt med alla traditioner, och hade jag nog tänkt bygga ett pepparkakshus (om jag orkar... :D)!

Och till Vimmerby längtar jag förstås alltid. Jag drömde om att jag var i Vimmerby inatt faktiskt, med min bror, Kevin och Morfar. Fick flera gånger faktiskt försöka öppna ögonen och se efter om det verkligen var sant (vilket det inte var) men jag fortsatte att drömma ändå... :D...

Också längtar jag förstås efter nästa avsnitt av Glee <3
Marabou har ju släppt en ny limited edition-chokladkaka också! Vintervit heter den ju, och ska ha smak av vanilj och vit choklad. Faktiskt hört rykten om att den kommit till Kvantum, så jag kan avslöja till er att nästa inlägg kommer jag att testa Vintervit! Och jag och min godisgris till kompis; Sebastian ska då ta en promenad (eller åka bil om vit inte orkar gå :D) till Kvantum och köpa en varsin kaka! Det är det värt det! Så missa inte nästa inlägg då! : )

Au revoir, mon cher ami!
Lady Tias... ^^

RSS 2.0