åtta.fyrtionio den tjugosjunde juni tvåtusenelva

Oj, vad bra det känns! Igår hade jag nackspärr hela dagen från morgon och till kväll så man kan summera gårdagen som dålig. Sedan fick jag en jättebra salva som heter Traumeel av Michael (tack!) och det hjälpte faktiskt jättebra, och idag är mitt nackont helt väck, och det känns bra att veta att jag inte behöver ställa in några scener vilket jga fick göra igår. Idag hoppas jag att jag kan fokusera helt på att vara trevlig och hälsa på alla barn och uppfylla deras dag.
Adjö då, jag skriver snart igen.
Åh, jag längtar så mycket till det är dags igen! :D Detta fotot är taget av den lysande fotografen, Birgitta Isacsson.

Rapport kring midsommardagen.

Hej på er, och vad roligt att ni läser min blogg, fast jag är lite halvbra, på att uppdatera fanskapet... :D Men nu är jag här igen och jag hinner nog med ett litet inlägg, fast jag ska till jobbet om typ en timme.
Min USB-kabel befinner sig fortfarande på okänt ställe. Ers nådige furste är missnöjd över det. Och den som gömmer och skyddar USB-kabeln ska straffas hårt och skoningslöst. Oj, fastnade visst i mitt Bröderna Lejonhjärta-manus för en minut... Tillbaka. Som sagt min USB-kabel till kameran är fortfarande spårlöst försvunnen, vilket såklart innebär att jag ej kan ladda upp några foton från kameran. Men jag tror att jag kan få fram några bilder från min iPhone... om jag har några... vänta ska jag se efter... Japp. Nu finns det några nya bilder på min Facebook-profil, och jag kan ju ladda upp dom här med. Här kommer som sagt bara några av alla mina bilder jag har tagit:
Kalabalik i Villa Villekulla
50-talsorkestern vid utgången.
Och här har vi Ke... Tommy.
Malena Ernman skrev till mig på Twitter! :D (y)
Det var alltså bara några bilder. Jag har fler. Måååååånga fler, som kommer så fort jag bara hittar den där j***a USB-sladden!!!!&!!%!!!!111!!!???```(#&/!"!!
Återkommer snart, nu ska jag cykla iväg till jobbet, och ikväll ska jag gå på en dansklass som Sara anordnat för oss barn i parken.
Adjo, adjooo.
/Mattias Timander

Om mina närmaste dagar här i paradisets paradis.

Så. Efter att ha kramat några hundra barn med glass i ansiktet iklädd Rasmus och Skorpankostym i 4 långa, men härliga dagar så fick jag i förrgår ledighet 4 dagar. Ledigheten kom att bjuda på besök. Storbesök. Nämligen min moster samt respektive, min bror samt min mormor. Så vi försöker just nu att få ut så mycket som möjligt av deras korta Vimerbyvisit som till exempel shopping samt stadsvandring inne i centrum, besök på Astrid Lindgrens barndomshem Näs, ALV-besök och annat. Imorgon blir det Astrid Lindgrens Värld hela dagen.



Imorgon händer något mer som också är ett gyllene inslag på dagen, nämligen visning av den nya Mattisborgen i parken. Det är en av ALV's storsatsningar i år. De har närmare bestämt satsat 50 miljoner kronor på denna nya lysande borg inklusive borggård. (och det är ju väldigt mycket) de kommer till exempel ha en borg som kommer ha potential att kunna dela sig och bilda helvetesgap. de kommer att ha ett riktigt vattenfall och det högsta borgtornet kommer att vara 14 meter högt. Så ni kan ju fatta hur spänd jag är inför visningen! :D
På Onsdag så har min hemskt gode vän Kevin skolavslutning och för att stötta honom så är det ju självklart att jag ska gå och titta. sedan blir det nog liten visitAstrid Lindgrens barndomshem Näs och sedan fika hos Kevin och sedan ska vi gå någon form av höghöjdsbana inne i parken Nils Holgerssons Värld som ligger en bit utanför Vimmerby.
Jag vill också passa på att tacka personalen på ÅBRO-bryggeriets restaurang Brygghuset för bra service, hemskt god mat samt en trevlig kväll. om någon av läser detta. För er som bor i Vimmerby eller ska äta en bra middag så kan jag rekommendera Brygghuset starkt.
Men det var nog allt jag hade på hjärtat för den här gången. Min kamera är alldeles fullproppad med härliga bilder som sammanfattar hur jag har det här, och kameran bara väntar på att jag ska hitta USB-kabeln så att den får tömma ur sig ordentligt både här på bloggen (vars kan behövas lite bilder nu) samt på Facebook (samma orsak)

Så vi hörs/ses väl!

Hejdå och glad pingst i efterskott!

Kevin is the nicest boy in town!

http://1000mojligheter.telia.se/?filter=utforda#275
ni måste måste måste måste titta på denna länk!
det är en bild på en reklamskylt i Linköping som Kevin fixat i samarbete med Telia!
det är 100000 procent sant!!!!!!!
han är såååååå snäll! tack tusen gånger kevin!

Idag blir det Lysingsbadet!

Idag är jag och Kevin lediga och då tänkte vi dagen till ära åka till Västervik och till Lysingsbadet som är typ ett äventyrsbad, eftersom det kommer bli typ 35+ idag (i bet) och det är ett måste att svalka sig lite...
Bloggar när jag har lust, vilket jag inte har just nu...

Premiärrapport 1

Nu har jag avklarat hela förmiddagen i Lejonhjärtamiljön och just klivit av Stora Scen och nu väntar jag på att få gå ut som Rasmus. Ska bli enormt roligt! Får av illussionsbrytningsskäl inte lägga upp någon bild på mig just nu, men jag har just sminkat på mig lite låtsassmuts som man förstås får efter några månader på luffen, samt så har jag på mig en vitblårandig skjorta och kortbyxor med bruna skor och bruna strumpor.

Sentio et gaudium balloons in aere natantes ♥

Betyder på latin "jag känner glädje och det ballonger svävar i luften." och precis så känner jag nu inför min premiär idag som är om en timme och 30 minuter. Tråkigt som tråkigt så måste jag ändå kila nu för att hinna byta om... Men ni får dessa glada bilder från weheartit.com att njuta av tills jag är tillbaka och berättar om min dag.

17 timmar och 30 minuter kvar!!!!!!!

till premiär!!! Åh jag längtar såååååå mycket!!!!!! :D :D:D!!!

RSS 2.0