Jag är trött.

Jag är trött. 3 ord. Jag är trött. Jag sitter just nu och tittar på Top Model. Ni får för guds skull inte tro att jag gillar det programmet, egentligen är det asdåligt...
Men nu är det reklam!!! YÄY!!! "man har så kul med Tofifee..."
"förut kände mig uppblåst, sen fick jag höra om Activia och jag trodde det var en vanlig yoghurt bara... men jag hade fel, nu tänker jag inte ens på magen längre... KÖP ACTIVIA..."

Tofifee är skitgott!!! Det är mitt favoritgodis... eller kanske är det kakor... jag vet inte... gott iaf! Själv äter jag bara det goda, och spottar ut nöten... hahaha... Jag är trött. Väldigt trött. Snart ska jag sova. Fast först ska jag se Svenska Hollywoodfruar. Men jag måste fika först...

Mitt Favorit-Kvälls/Morgon-mål
Rostat bröd med ost och marmelad
Oboy

Tack för mig, och jag är så glad för att just du läser min blogg!


Attans Muvizu...

Muvizu funkade inte. Det tog mig 6 timmar att ladda ner det, och när jag fick det så funkade det inte. Attans.

Nåja, jag tog bort det, och nu efterlyser jag något annat enkelt program som också är bra till att göra egna animerade filmer... Helst online för att slippa eventuella virusrisker, men det går bra med program också. Idag har jag pratat med kevin på skype som vanligt, och så har jag varit ute lite här i stugan. Nu har jag spelat in en ljudteater. Jag läser upp sagan "Vanten" med olika röster och effekter... men jag vet inte hur man kan lägga upp det här på bloggen... det gick inte att lägga upp den på Y-tube... så jag vet inte. Hursomhelst... Jag jobbar lite på raknaner.blogg.se där man ska kunna se olika nedräkningar till olika högtider eller andra roliga/viktiga/intressanta datum. Kolla in den hemsidan!


Fredag tjugiotredje april

Även denna helg spenderar jag i stugan. Jag håller på att ladda ner ett (garanterat virusfritt) program där man kan göra animerade filmer som heter "Muvizu" där man kan göra egna 3D-animeringar. Men det tar så länge att ladda ner det, så tills det är klart så har jag hittat en ny sajt där man kan göra en animerad film. Man väljer en eller två karaktärer och sen skriver man ett manus samt ändrar kulisser, skådespelare samt soundtrack. Sedan trycker man på action, och sen har man en animerad film. Det är inte så jätteroligt, för att karaktärerna pratar så stelt och datagjort... Och sen blir det väldigt dålig kvalité också. Så det är inte så jätteroligt. Men det kan vara roligt ibland. Min film som jag gjort är på engelska och handlar om 2 robotar som börjar misstänka att dom är med i en animerad film, och att någon människa bestämmer vad de ska göra... Eftersom jag inte tänker spara den (den blev inge bra) så kan ni tyvärr inte få se på den. Men snart är "muvizu" nedladdat (om cirka 2 timmar tror jag) och då kan jag ju börja animera bra filmer. Då kan jag kolla upp om det gör att ladda upp dom på Y-tube, och sedan vidare hit. Jag tror att dom sparas i ett sådant format. Ska bli riktigt roligt! Jag längtar utan bara hm..! : )


Måndag igen...

Hej! Idag skyndade jag mig hem efter den grymt jobbiga skoldan och loggade in på Skype. Sen pratade jag med Kevin i cirka en timme och sen skulle han iväg på kör. Jag såg att det var fint väder ute, så jag tänkte gå ut, men nu när jag skulle gå ut, så var det inte fint längre... Tråkigt. Jaja, men då får man ta tillfället i akt och sätta på en bra film. Den här gången blev det After Dark's förra show "La Dolce Vita".After Dark har haft premiär på sin nya show här för någon dag/vecka sedan. Åh, vad jag skulle vilja se den. Usch. Men, man vet ju aldrig, det kanske är möjligt! Egentligen så vill man ju se allting som går just nu... Fast annars kan man ju se på DVD. Men på höstlovet ska jag troligen åka till Liseberg med familjen och se Robert Gustafsson's 25årsjubileum!
Det ska bli grymt roligt! Och sen så ska jag och Kevin gå på friluftsteater i Kalmar när jag kommer ner. Det ska bli asroligt! Det är också med Robert Gustafsson. Och Peter Dalle och Susanne Reuter. Jaa... det ska bli riktigt roligt faktiskt.

Umgåtts med familj i helg...

I helgen har jag inte varit uppkopplad mot internet alls. Kort och gott, så var det för att jag var i stugan med familjen hela helgen. Men just nu pratar jag med Kevin på Skype och sen ska jag fixa lite underbloggar till denna. Du kan redan nu gå in på dom som finns.

Musiktips

Chatt

och sen kommer det fler senare. Alla dessa underbloggar kommer att läggas upp som en länk här på bloggen.


Bella & Tyra Show

Jag måste säga att Bellatyrashow faktiskt är skitbra! Kollade på senaste avsnittet för att pröva lite. Jag kände liksom att... det här kan inte bli bra. Dom kommer bara att svamla bort alltihop... Men jag hade grymt fel! Det var ju skitbra! Jag var tvungen att se två avsnitt till! Så kom ihåg att kolla på det! Det är ju då som ett TVprogram fast det är ju bara på internet. För att komma till hemsidan och se på äldre avsnitt klicka här.

Sjuk. :(

Hej! Som några kanske redan vet så var jag sjuk i Lördags och blev typ frisk på Söndag. Men eftersom jag knappt hade någon aptit alls så sa mamma åt mig att stanna hemma från skolan idag. Synd att missa skolstarten men husomhelst. Är man sjuk så är man. XD Får väl se om jag är med i skolan imorgon eller inte... Det får mamma bestämma. : ) Idag har jag bara fått i mig ett halvt glas blåbärsdryck. Jag har helt enkelt nästan ingen aptit. Undra vad dom gör i skolan just nu... Kanske Nationella Proven... Hoppas inte det... för då måste jag göra det sen när jag kommer tillbaka... Helt själv. Tråkigt! Då blir det att vara med på Hjampis-jubileumet och sjunga I Want You Back på Onsdag och Torsdag. Ska bli redigt kul! Jag säger då det. Att vara sjuk är verkligen trist! Jag kommer aldrig på något att göra! Och det värsta är att vara sjuk på skoltid. För då kan man ju inte chatta med nån :(- Boring! Har någon nå tips på nåt att göra? Typ hemsidetips och sånt? Men ikväll har jag iaf nåt att göra! Snick Snack såklart! kl. 17.00 - 19.45. Missa inte det!

Hej...

Som ni kanske märkt av så har jag varit lite dum i huvet. Jag har tagit bort alla bilder från mitt arkiv på bloggen. Väldigt osmart... Jag trodde att dom bara försvann från arkivet om man raderade dom, men tydligen så raderades dom från bloggen också. Så jag har tänkt mig en sak. Jag ska typ ta bort en massa onödiga inlägg som är jättegamla, för då slipper man ju se att bilderna saknas : ) Jag ska helt enkelt typ börja om på nytt på bloggen. Så om ni ser att jag inte har några gamla inlägg så beror det inte på att bloggen är ny, eller att jag inte bloggar så ofta. (jag har ju ändå egentligen 106 inlägg bakom mig, på bara den här bloggen) Utan det beror på att jag raderat alla gamla inlägg.

Ljudshow i Skype

Vad tycks om min nya design? Kommentera gärna! Imorse var jag med i radio. I Utmaningen. P4 Norrbotten. Jag tävlade mot någon Ylva... 07.15. Lyssna gärna igen! Jag förlorade. Men det var askul ändå! Sen var jag med i Finnmix på eftermiddagen och då hälsade jag till kevin där.

Jag och Kevin har en ljudshow (typ radioprogram) som vi sänder via Skype. Om någon har Skype, kommentera ditt Skype-namn så ser vi till att du får lyssna. Nästa sändning:

Måndag 17.00 - 19.45

(Med Nyhetssändning (ekot) klockan 18.00 och 19.00)

Vi ska kolla upp lite så kanske vi får sända i P4 Norrbotten, P4 Kalmar eller Radio Kiruna, men det är bara en idé.

Jag i studion.

Såhär roligt är det! : ) ↑







Död, tidningar och stugan blir dagens ämne.

...och så förlåtelse. För att jag inte bloggat.

Död? - Jo, en kär vän till mig har tyvärr gått bort. Han lämnade oss på Påskafton. Jag lärde känna honom på Kiruna Amatörteaterförening. På Nyårsrevyn. Jag var den yngste medlemmen där och han var den äldsta. Det är verkligen jättetråkigt att höra sånt där, men han var ju så trött och sliten nu dom sista åren och fick Cancer 2 gånger, så jag tror att det faktiskt var det bästa för honom. Rest in Peace, Hubbe!

Tidningar? - Jag har äntligen insett det. Jag älskar att läsa tidningar. Alla typer dessutom! Skvallertidningar, Dagstidningar, Datatidningar och så vidare... Här är min favorittidningslista
  • PC för Alla
  • KP
  • MacWorld
  • Vimmerby Tidning
  • Fredag
Och många fler. Jag vet inte varför, jag bara älskar det!

Stugan? - Ja, men den är bara i största allmänhet mysig!

Jag har sett att jag har börjat tappa läsare. Jag undrar om ni tycker att jag gör något fel? Kommentera gärna om ni läser! Jag älskar kommentarer, och blir jätteglad och varm i hjärtat om ni kommenterar! Skriv till mig om varför ni tror att jag tappar besökare. Men även om jag inte har några läsare så är det iaf roligt att skriva!!!


RSS 2.0