Did YOU heard about the Morgans?

Nu har jag det i alla fall. Och med det menar jag att jag inte hade något att göra och sprang ner till OK och hyrde filmen Have you heard about the Morgans? samt köpte en Ben & Jerrys och den gamla traditionella "godisläsken" Vira Blåtira. Men det måste jag säga, att det var jobbigt att hyra filmen! Man skulle ange personnummer, fyra sista, adress, telefonnummer, namn osv... osv.. Men det kändes faktiskt ganska skönt att lämna de där uppgifterna med mitt eget namn och eget personnummer och skriva under värsta avtalet och det där... Det kändes som om att man var vuxen... : ) Men filmen med bland annat Sarah Jessica Parker och Hugh Grant var faktiskt riktigt bra!



Men nu ska jag kolla ett sista avsnitt av Sex and the City som faktiskt också har Sarah bland huvudrollerna! : )


Och sen så ska jag nog ta och sova. Vi ses i marschallens skugga, Amen!

ALLSÅNG PÅ SKANSEN FÖR SJUTTON!!! ♥

Gå upp och pröva dina vingaaar! Fy sjutton vad sommarhärligt att Allsång på Skansen är tillbaka!!! Synd bara att vädret här inte är lika sommarhärligt bara... men vädret där verkar ju vara lovande, och det räcker ju..? Ni måste ju kolla på det om ni inte gör det! : ) Och så tycker jag att ni ska kolla på backstagesändningen också! Klicka här för att se Livesändningngen från baksidan av Allsångsscenen! Och vilka höjdarartister! Ark, Anna Bergendahl, Carola och ja, jag vet inte vad... Det skulle vi ha på Allsång med Edith också! Det hade ju vart en rejäl sussä! : )

Och innan ni gör något annat så tycker jag att ni ska gå in på min underblogg om Sommaren! : )

www.mattiastimander.blogg.se/sommar

Tills dess:
Ha det bra, så ses vi i marschallens skugga, Amen.

Hej, hej! Hej, hej! There's nothing Else i can say! : )

Ja, nu står Kirunafestivalen snart och bankar på våra dörrar... Och jag tycker iaf att det ska bli asakul! Och en sak jag glömt bort att ens nämna är att succé-hyllningskonserten till Michael Jackson (Heal the World) ska göra repris på festivalen, där jag som vanligt ska sjunga "I wan't you back" (som Michael Jackson sjöng med Jackson 5.) Idag har jag hållt på mycket med att fixa till Edith. (Skriva ut 200 stycken allsångshäften och 25 affischer) (vilket drog 1620 stycken A4-ark och 5 stycken A3-ark.) Det tog jättelång tid! Och så hade jag ju träning vid 1... Så dagen tog på mina krafter! Vilket betyder att jag inte orkar blogga så mycket mer just nu... Men istället så kan jag skicka er till hårdrocksbandet 8-Point Rose blogg!
Vi ses i marschallens skugga, Amen!

Just det... Det var ju midsommar för ett tag sedan också!

Glömde helt bort att man kanske borde skriva lite om hur mitt midsommarfirande var! : ) Jag kan också passa på att berätta att i skrivande stund så håller min kära vän Kevin Söderqvist på att göra en ny, snygg design! Den kommer att gå i färgerna grön, orange, vit, Rosa och fram för allt röd. Så kanske om några dagar när ni kikar in här så får ni kanske en rejäl överraskning! : ) nåja... Det var ju midsommar vi skulle skriva om... Fokus, Mattias! Fokus!!!

Midsommar var mycket trevligt som vanligt. Vaknade vid 9 för att promenera ner till Järnvägsparken och sedan vid 10 se på min kompis när hon sjöng sommarsånger. Sedan efter hennes framträdande så åkte hela familjen till Jukkasjärvi och fortsatte midsommarfirandet där. Sedan åkte vi hem och så jobbade jag lite och sen tog jag en cykeltur. Sedan grillade vi och åt tårta. Så nu vet ni vad jag hade för mig! Lite sent, men ändå:
Glad Midsommar, och så ses vi i marschallens skugga, Amen!


Hejj igen..

Jag tycker inte att det är viktigt med många besökare på sin blogg... men det är alltid kul! Destå fler besökare man har, destå mer blir man sugen att blogga... Just därför så är jag medlem på Bloggtrafik.nu! Och jag tycker verkligen att ni också ska gå med där!

Nu känner jag mig rejält taggad inför Kirunafestivalen där (som jag berättat typ huuundra gånger) jag då ska hålla allsång som den 65-åriga Edith Pålsen för pensionärer. Ni som bor i Kiruna, kom och titta! (Även om ni inte blivit pensionärer än...) För mer information bör ni kolla in Edith's blogg.


Något annat jag också känner mig rejält taggad inför är att äntligen få åka ner till Vimmerby och hälsa på alla kompisar och få gå på ALV! : ) Men jag ska blogga mer sen, jag lovar... Tills dess får ni ha det bra!
Ha det kuligt! : )

JAAAAAAAHHHHH!!!

DET REGNAR!!! Som säkert många av er vet så har det länge gått en reklam på TV som berättar att om man köper en säng på ett sängvaruhus så får man pengarna tillbaka om det regnar på midsommarafton... och ja... DET REGNAAAR! Inte för att jag har köpt någon säng men ändå... Jaa.. då är det Midsommarafton då! : ) Och om en vecka så är det Krnafestivalen! Och när ni har läst detta inlägget tycker jag att ni ska gå på toa! Nej jag bara skojar... Jag tycker att ni ska surfa in på Edith's blogg! Hon och hennes Svänggäng ska ju ha allsång på Krnafestivalen i år igen! Det blir kul!
Nåja, får väl tacka för mig för idag.
Vi ses i marschallens skugga, Amen!


Hemma från sommarskolan!

Nu är jag hemma från sommarskolan! Och jag har gift mig. Med en 17åring som heter Moa. Det började med att vi SMS:ade och så gifte vi oss. Nej, jag skojar bara. Eller nej det gör jag inte alls faktiskt... Eller jo... Eller alltså vi har ju inte gift oss och vi är ju inte tillsammans med tanke på åldersskillnaden... : ) men liiite kärlek är det väl... Eller nej... Eller jag i alla fall. : ) Kollit var jätteroligt! Bara några saker som var mindre roligt. Att klättra efter klätterväggarna och att jag råkade krossa en fönsterruta... Men allt kan ju inte vara roligt. Just nu så ligger jag i hängmattan med iPhonen och lyssnar på MNK. (För er som inte vet vad MNK är så är det ett humorprogram som sänds i radio.) Jag har laddat ner en massa gamla podcast's från MNK som jag hade tänkt lyssna igenom denna sommaren. Mina favvokaraktärer är Katla, Hans Melange och hon som alltid ringer någon... Kommer inte ihåg vad hon heter... Nåja, jag ska inte skriva om saker som vissa inte förstår någonting om... Nu ska jag snart gå in och göra sommarens första sommarsmoothie med smak av sommar. (Hemligt recept...) Vi ses i marschallens skugga! Jag älskar dig, Moa!

Naaw... De är sååå fina!

Sitter och tittar på det kungliga brölloppet, och har gjort det hela dagen (nästan). De är sååå vackra! Eftersom jag redan bloggar ett inlägg idag så får detta recka för nu.

Bloggar via min nya iPhone!

Hej allihopa! Jag sitter och bloggar med min nya iPhone! Det är jätteroligt! Den här veckan har jag ju haft golfskola. Det var jätteroligt! Och nästa vecka börjar sommarskolan. Så imorgon så ska jag packa nästan hela dagen och sen på Måndagen bär det av till Björkliden. Som jag har fått veta så ska vi göra en massor av roliga saker! Grottutflykter, fiskeutflykter och så vidare. Och hela själva sommarskolan är i Björkliden. Så från Måndag till Torsdag så kan jag inte blogga något eftersom vi sover över där. Jag har ju som kanske de flesta redan vet fått besked om att vi ska köra "Allsång med Edith" igen! Det kommer också att bli väldigt roligt! Så det har vi också att ordna med! : ) Så nu försöker jag att koppla av lite eftersom jag har väldigt mycket att pyssla med de här veckorna fra över. Jag sitter just nu och chillar i soffan med min iPhone och sådär. Men nåja, det får räcka där. Tack för mig, och glöm inte att kika in på kulissen.blogg.se!

We go togeter! Like hula-hula-hula, hihihi, hahaha...

Då var det sommarlov då. Skolavslutningsdagen var väldigt konstig... jag hade skolavslutning, och Johannes tog studenten och så dog min käre vän och jaa... mycket konstig känsla... Men nu har jag verkligen mycket att göra dessa veckor framåt vilket jag insåg när jag chattade med Bella på Facebook... Nu denna vecka har jag Golfskola och så ska jag köpa en iPhone, och veckan efter det så har jag LKAB Sommarskola... Och sedan är det ju Midsommar och sedan Kirunafestivalen där jag ska vara Edith och sen så ska jag ju ner till Vimmerby och allt sånt. Nåja jag får blogga mer sen. Godnat. Nu ska jag sova. Rasmus sover över här ikväll! : )
Tack för mig!


Jag har just "kommit i form". Nästa stopp: Boule med pensionärerna i järnvägsparken på Onsdag kl. 18.

Jahaja. Då var man "i form" då. Och med det menar jag att jag just kommit hem ifrån Kirsam's "kom-i-form-festival" där jag först hade tänkt att bara sjunga mina 2 låtar * och sen gå hem. Men guuuud vad jag hade fel! Festivalen gick ut på att man skulle delta i olika "prova på-aktiviteter" och sedan vara med i ett litet lotteri där man kunde vinna cyklar. Jag provade på:

Golf
Boule
Badminton
Skylift

Men jag vann tyvärr inte. Men jag blev faschinerad över att Boule var så fruktansvärt roligt! Jag ska nämligen börja i Boule på Onsdagar kl. 18 med alla pensionärerna i Järnvägsparken! Det ska bli jätteroligt. Och sen så ska jag ju gå i golfskola i sommar. Så denna dag gjorde faktiskt verkan!

*Jag sjöng ju 2 låtar också! Under invigningen så sjöng jag Sveriges Nationalsång och sedan under avslutningen så sjöng jag den klassiska "Blame it on the Boggie" med Jackson 5. Det gick också jättebra. Och Mamma och min Moster var konfrencierer. De var klädda i galna gympa-kläder från 80-talet (vilket innebär benvärmare, för stor t-shirt, cykelbyxor, pannband OCH baddräkt...). Som andra gäster under dagen så kom också Jonas Colting, Jesper Björnlund och Per Spett.



Men nu till något helt annat. Jag måste säga grattis till Kevin (min kompis) som fått 1000 unika besökare på sin blogg! Jag får väl tacka så mycket för mig nu, för jag ska gå ner och titta på TV4 Play/TV5 Play via datorn på TV:n (via HDMI)
Tack för mig.

Dragning av min tävling!

Då var det dags för ny vecka, och det är bra på många sätt...


...Alexander (min bror) kommer upp...

...Show på Tisdag...

...kortare tid till Sommarlovet.


Såhär ser min vecka ut:

Men nu har det blivit dags för en rolig sak... dragning av min bloggtävling!


Jag har ju haft en bloggtävling där man har kunnat vinna en samlingsplatta och vinnaren blev där då...

Annica Henelund! Mer känd som min moster... hahaha...


RSS 2.0